Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Miért érdekel még mindig?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel együtt töltöttem kemény két napot, de már nem szól hozzám sem, mert nem szexeltem vele, szerinte viszont egy kapcsolat azzal indul, illetve előbb az, aztán kiderül hogyan tovább. Ráadásul egy haverját is be akarta vonni ebbe. Arról nem is beszélve, hogy egy tahó, aki nem tisztelte soha egyik barátnőjét sem, képes volt megütni, illetve megcsalni. Ezt ő maga mondta. Undorítóan viselkedik, engem mégis nagyon vonz, pedig egyáltalán nem normális. :( De akkor miért érdekel? Mi csak csókig jutottunk, de olyan erőszakos volt, hogy már szinte féltem, és persze többet akart, viszont én nem. Légyszives beszéljetek le róla, mert amilyen hülye vagyok tuti menni fogok utána. :(2010. júl. 9. 01:28
11/11 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy szakíts meg minden kapcsolatot azzal a hülye barommal.
Normális vagy egyébként Kedves Kérdező? Mégis mi vonzó az ilyenben? Férfias, vagy rosszfiús vagy mi? Gondolkodj már el ezen...
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!