Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Miért érdekel még mindig?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel együtt töltöttem kemény két napot, de már nem szól hozzám sem, mert nem szexeltem vele, szerinte viszont egy kapcsolat azzal indul, illetve előbb az, aztán kiderül hogyan tovább. Ráadásul egy haverját is be akarta vonni ebbe. Arról nem is beszélve, hogy egy tahó, aki nem tisztelte soha egyik barátnőjét sem, képes volt megütni, illetve megcsalni. Ezt ő maga mondta. Undorítóan viselkedik, engem mégis nagyon vonz, pedig egyáltalán nem normális. :( De akkor miért érdekel? Mi csak csókig jutottunk, de olyan erőszakos volt, hogy már szinte féltem, és persze többet akart, viszont én nem. Légyszives beszéljetek le róla, mert amilyen hülye vagyok tuti menni fogok utána. :(2010. júl. 9. 01:28
1/11 A kérdező kommentje:
Vagy talán én vagyok a hülye, hogy nem fekszem/feküdtem le vele rögtön?
2010. júl. 9. 01:34
2/11 anonim válasza:
Na ennyit arról hogy minden nő rendes férfit akar LOL :) Amúgy mi is ez?Két napot voltál vele,ezalatt egy haverjával spanba akartak rakni és eljutottatok addig hogy meg is csaljon és megüssön?Most valamit lehet félreértek de mindegy.Csinálj amit akarsz,jön majd úgyis a sok nő hogy "hú neked nem ez kell hanem egy rendes férfi" - lehet leszólni de sok nő még mindig simán hagyja ha szukának kezelik őket és tudod mit?Emiatt az álszent tré baromság miatt meg is érdemlik.Lehet szidni a férfiakat :)
3/11 anonim válasza:
ettől menj minnél messzebb, és hagyd békén. nehogy lefeküdj vele! legjobb lesz, ha mást keresel és elfeljeted.
4/11 A kérdező kommentje:
nem, a volt barátnőjéről írtam a megcsalósat.
2010. júl. 9. 01:37
5/11 anonim válasza:
Aha így világos.Amúgy továbbra is nyitott kérdés hogyha az ilyen férfiakról minden nő csak annyit mond hogy moslék(jé még szerintem is azok)akkor meg miért vonzanak titeket?Erre jön az hogy minden férfi szemét és minden nő lotyó.Engem nem vonzanak a lotyók.Nem vagyok szemét se.Buktam az esélyem a boldogságra :)
6/11 anonim válasza:
"De akkor miért érdekel?"
Na látod ez jó kérdés. Vagy mazochista vagy, vagy vonz az áldozatszerep, vagy otthagyod/elhajtod mint a szél!
7/11 anonim válasza:
Hülye vagy. Ha az kell neked... Ne csodálkozz. Ha ő tetszik bevállalhatod, majd gondolj rá szex közben, hátha el tudod hitetni magaddal, hogy mind a három fäsz az övé amit a haverjai a szádba nyomnak, meg péppé vernek. Ne légy szánalmas. Felejtsd el.
8/11 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy, ez komolyan érdekelne? nem tudom kitalálni
9/11 anonim válasza:
Menjél utána, aztán ha 1 hónap után szendvicsbe raktak meg jól meg is vert, gyere vissza sírni hogy te nem találsz egy rendes csávót sem és mind milyen szarszemétszaralak. És mivel addigra elfelejtődik hogy indult, mi majd jól megmondjuk hogy nem a te hibád meg megint te voltál az áldozat. <aki hülye haljon meg, akinek nem inge ne vegye magára> ennyi volt mára a közhelygyűjtemény:D
10/11 anonim válasza:
Ez azért is nem érdemes mert ha esetleg tovább tartana ez a kapcsolat (ami persze lehetetlen) és te "csalnád" meg őt, vagy esetleg olyat csinálsz ami neki nem jön be akkor az biztos hogy elbúcsúzhatnál az arcodtól. Meg minek nevettetnéd ki magadat?!Ha nem kellesz neki és te azért is mész utána mint egy kiskutya akkor csak megalázna mindenki előtt Inkább menj vond el róla a figyelmed és próbálj keresni egy rendes pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!