Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sülhet el rosszul egy ilyen tréfa egy tréfa ha ezt egy érzékeny lánnyal szembe sütik el?
Mi a jó vicc abban, hogy szándékosan fájdalmat okozol neki?
Két dolog lehetséges.
1. Komolyan veszi, hogy szakítottál, és nem lesz lehetőséged sem kimagyarázni, mert felszívódik.
2. Elmondod, hogy csak vicc volt. Ő pedig kihajít, mert rájön, hogy egy érzéketlen szadista vagy.
Nagyon nem érné meg.
Viccnek sem jó.
Ha fontos neked egy kicsit is a barátnőd lelki világa, akkor eszedbe sem jut ilyet tenni.
Amúgy rengeteg olyan prank van, amelyik valóban vicces, de nem "káros", senkinek sem esik baja (fizikai vagy lelki)
Ráejthetek a fejedre egy üllőt?
Amitől félek hogy rosszul sül el mert nagyon érzékeny a fejed,annak ellenére jó vicc lenne csak nem tudom megérné-e
Ez aztán "vicc"..
Nyilván kacagni fog, nem is értem, mi baj lehet. ;)
Nem szereted igazán, ha ilyesmi jut eszedbe és gyerekes is vagy. Utána hogy adnád elő, hog csak vicc volt? Ha egyáltalán még szóba állna veled, akkor sem biztos, hogy elhinné.Hiteltelenné válnál előtte. Szóval elég valószinű, hogy ott véget is érne a kapcsolat.
Vagy azt gondolod, hogy miután bevallod, hogy tréfa volt, majd vidáman ugrik a nyakadba? Szerintem erre nem sok esély van.
Te nem vagy normális! Egy biztos. Ha a párom azzal viccelne, hogy szakít, akkor én azzal a lendülettel tök komolyból szakítanék vele.
Egyébként mi is ebben a poén? Csak kíváncsi vagyok, mert nem értem, hogy miért vicces az, hogy átvered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!