Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva tréfa volt?
Figyelt kérdés
Tegnap este hamarabb értem haza és kitaláltam hogy megijesztem a barátnőm.Mivel ő később ért haza így pár dolgot kipakoltam tehát próbáltam olyan látszatot kelteni mintha betörés lett volna.Amikor haza ért elbújtam az ajtó mögé meg maszkot húztam és amikor belépet elkaptam,kezeit hátra fogtam meg befogtam a száját és onnan jött rá hogy én vagyok hogy amikor kiszabadította magát fejen ütőt és felismerte a hangom mert amíg nem ütött meg ,meg se szólaltam.Én amúgy nem haragszom rá,de ő kicsit igen.Az egész tréfa onnan jött hogy állandóan horror filmeket néz és úgy voltam most kihasználom ezt és megijesztem.2018. máj. 22. 17:25
1/18 anonim válasza:
Valaki árulja már el mi a jó abban, hogy halálra ijesztjük azt, akit (elvileg) szeretünk?! Milyen "közös" szórakozás az, amit csak az egyik fél élvez? Egyáltalán hogy lehet egy ilyet élvezni?
3/18 anonim válasza:
Annyira ostoba vagy, hogy meg fel is kellett tenned ezt a kerdest.
4/18 anonim válasza:
Igen, ez nagyon scary és creepy volt :D
5/18 anonim válasza:
Undorító tréfának tartom egymás ijesztgetését. Belőlem idegrohamot vált ki, nem nevetést.
6/18 anonim válasza:
Idióta dolog volt. Örülj, hogy nem kapott szívrohamot.
8/18 anonim válasza:
Én nem kicsit haragudnék, hanem valószínűleg szakítanék azzal, aki jó viccnek gondolja, hogy ekkora traumát okozzon.
Szeretem a poénokat, egymás ugratását, de ez szerintem nem az a kategória.
9/18 anonim válasza:
te beteg vagy! úgy elküldenének a pi..ába mint annak rendje!
Elmebeteg, mi lehet volna, ha igazi betörő? Azon is vigyorgott volna?
10/18 anonim válasza:
Hát igen, ez már túl sok volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!