Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "durva" április elsejei tréfa lenne?
Már nagyon szeretném, ha a barátom valami komolyabb lépéseket tenne a kapcsolatunk irányába, viszont megjegyezte, hogy ő 30 éves kora környékén szándékozik csak nősülni (most 24 lesz, több mint egy éve vagyunk együtt).
Arra gondoltam, hogy április elsején, ha megyek hozzá, véletlenül találok egy borítékot a kapujukban, teljesen "hivatalos" formába öntve, amiben az áll, hogy nyárra van esküvői időpontja foglalva... vagy esetleg felhívom, hogy "elintéztem mindent, hogy nyáron megnősülhessen".
Este pedig egy csini fehérneműben elmondanám neki, hogy ne aggódjon, csak április 1-je van. :)
Csak nem tudom, hogy állnak a férfiak ehhez a dologhoz, lehet előbb "ölne meg"? :)
Csak mert van egy pár ismerősöm, akik hasonló "módon" házasodtak össze. Bár ők tíz év együttélés után. :)
Szóval, végem? :D
vigyázz, nehogy egy életre a frászt hozzd rá, hogy be akarod kötni fejét... Nehogy azt ültesd mélyen a fejébe, hogy előbb vagy utóbb de rá akarod sózni magad..
van aki ettől nagyon megijed és inkább kilép a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!