Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális dolog egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
barátnőmmel megbeszéltük hogy jön majd, nem jött, megbeszéltük aznap ha végez dokinál megcsörget, nem csörgetett.. és még fel sem hívott hogy ne várjam mer nem jön. de nem mindig csinálja azér ezt.. de az utóbbi párnapba igen. meg inkább haza megy ,,tanulni" minthogy velem legyen meg ilyenek
2008. nov. 12. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki elege van belőled...neked kell tudni az okát, hogy miért.
2008. nov. 12. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

szia

nem akarlak elkeseríteni de ez leginkább arra utal, hogy "leterel". Vagy valami miatt haragszik rád, vagy szakítani készül,csak előtte EZZEL próbál felkészíteni a dologra.

3/11 anonim ***** válasza:
100%
Háát nem akarlak elkeseríteni, de azok alapján amit leírtál ez a lány már nem szeretne veled lenni. De azért a legjobb ha rákérdezel h ez miért van és h akar e még veled lenni.
 4/11 A kérdező kommentje:
állitása szerint igen, bár elgondolkodtam rajta én is.. de ha nem szeretne akkor miért szeretne velem lenni hétvégén? :S nem értem
2008. nov. 12. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A nők kiszámítathatlanok ,és nem lehet érteni mit miért tesznek:) tudom h ezzel nem segítettem,de azért leirtam.
2008. nov. 12. 20:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen nő nem érdemes komoly kapcsolatra, bocs.
2008. nov. 12. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos,hogy nem érdemes a lány komoly kapcsolatra, csak valamiért nem illenek össze a jelenlegi kapcsolatban a párjával, ezért nem működik
2008. nov. 12. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért szeret veled lenni, mert nincs más kivel elmenjenen.Lehet hogy gonoszul hangzik, de ez az iagzság.Sztem se szeret már.Csak nem meri még a szemedbe mondani.Ö is gyötrödik rajat.Hagyd most egy picit, és ha nem lát téged lehet hogy rájön hogy szeret még.
2008. nov. 12. 21:08
 9/11 A kérdező kommentje:
a hétvégét úgyértem h azt akarja hogy aludjak ott nála.. de sokszor meg nem értem a viselkedését
2008. nov. 12. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Figyelj oda rá hét végén, legyél kedves vele - és, ha még kétségeid maradnának, akkor írd meg, mi történt.
2008. nov. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!