Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nőket már ennyire kevésbé nézik a férfiak?

Figyelt kérdés

Tegnap este a rendőrök és mentősök jöttek ki hozzánk mert nagyon elfajult a balhénk egymással.

Én 170cm vagyok és 58kg a párom 180magas 95kg és ő adott nekem veszekedés közben akkora pofont hogy a bal fülemre tegnap óta nem hallok és általában mindig a fejemet bántja én meg ahol érem őt tegnap védekezés miatt konyha késsel a könyökénél meg szúrtam és ennyi ki lett hívva a mentősök azzakkal kijöttek a rendőrök is és őt látták áldozatnak és nem engem amikor ő sokkal erősebb nálam és az én fülemet amire azóta se hallok meg se akarták vizsgálni jegyzőkönyvet se akartak írni erről csak arról ami vele történt őn védelemből mintha én lennék a veszélyes nő ő meg a gyenge férfi amikor sokszor majdnem meg folytot valahányszor balhéztunk plusz hiába mutattam meg a hasát lábát hogy ő magát szokta vagdalni is és ezt is vegyék számításba akkor is az ő pártján maradtak.

2019. jún. 16. 14:18
1 2
 11/11 Rockarc ***** válasza:
33%

Nem igy van. Nyugodtan lehet hasznalni kest, mar valtoztak a jogszabalyok. Ha feljelentenek, akkor a birosag meg fogja vizsgalni a korulmenyeket, es jo esellyel a nonek adnak igazat, akarmi is szerepel a rendori jelentesben.

De a parkapcsolati reszet nem ertem. Egyreszt hogyan lehet, hogy hogy te folyamatosan kapod a fejedre a maflasokat? Az elso utan fel kellett volna jelenteni a rendorsegen, es akkor mashogy neznenek rad. A masik, amit nem ertek, hogy hogyan tudott karnyujtasnyi kozelsegbe kerulni hozzad? Hogy lehetsz ugyanabban a lakasban, mint o? Tudom, hogy kisebbsegi vagy es behataroltak a lehetosegeid, de akkor is tiplizz haza a szuleidhez. Igen, kinezem beloled, hogy nagy pofaval rajukcsaptad az ajtot, amikor az aktualis bikadal tavoztal a szuloi hazbol, de jobb lenne, ha ujragondolnad a dolgot, visszavennel az arcodbol, es hazakullognal.

43F

2019. jún. 16. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!