Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a férfiak bíznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak bíznak meg kevésbé a nőkben vagy a nők a férfiakban?

Figyelt kérdés

Szörnyűnek tartom ezt a szinte divatnak számító bizalmatlanságot, sőt megvetést a két nem között.

Érdekelne, hogy szerintetek melyik nemnél erősebb ez?

2016. máj. 4. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
En is szornyunek tartom de sajnos sokan a szuleik es a kornyezetuk feldajat latva lesznek a masik nemmel szemben bizalmatlanok ami ertheto is.
2016. máj. 4. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyes, kétségem sincs afelől, hogy igazad van, viszont ez innentől fogva egyféle fogolydilemma. Az emberek ráadásul észre sem veszik, hogy a saját magatartásuk okozza azt, ami a saját magatartásuk szükségességének az oka.
2016. máj. 4. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindkét nem egyes tagjaira jellemző, nem hiszem, hogy az egyikre jobban. Talán egy kicsit a férfiak bizalmatlanabbak. Nőkre jellemzőbb, hogy úgy gondolják, hogy a megbízhatatlan pasi majd a kedvükért megváltozik. Pasikra ez nem jellemző, talán ez borítja az arányt.

Én is bizalmatlan vagyok, de nem a magatartásom okozza azt, hogy hazudnak e nekem. Teljesen átlagosan álltam nemrég a dolgokhoz, de 2 komoly kapcsolatban is éveken át hazudtak nekem. Ez azért nem túl kellemes. Naivabban álltam a dolgokhoz, most már tárgyilagosabb vagyok. És körbenézve az ismerőseimen, sokkal több nőt látok, akit érdek fűz egy kapcsolathoz, mint férfit. Őszintén szólva, női részről sajnos csak ilyen van az ismerőseim közt, akiket jobban ismerek, de nem szeretnék általánosítani. Ne olyanra, gondolj, hogy feltétlenül csak a pénz, de jó párnál az is. Soknál az, hogy az illető mennyire kiemelkedő egy társaságban, mennyivel lesz ő is jobban a középpontban. Sokkal több férfi ismerősömtől hallottam azt, hogy megtetszett neki xy csaj, mert tök jól elbeszélgettek. Nő ismerőseimtől is hallottam, de náluk utána jött az, hogy szimpatikus az illető, de nem elég helyes, izmos, stb. Ehhez jön hozzá, hogy amelyik faluban laktam, pár kivételtől eltekintve, minden nő megcsalta a férjét és mind pénzesebb pasival. Anyám is.

Szóval alapvetően bizalmatlan vagyok, de férfiakkal is. Egy sörözés után nem lesz valaki a barátom és nem bízok meg benne. Ettől függetlenül teljesen nyitott vagyok: Ha valaki bizonyítja, hogy érdemes megbíznom benne, akkor megteszem, tehát a bizalmatlanságom nem teljes elzárkózás vagy ilyesmi.

És szerintem ezzel semmi gond nincs. Őszintén szólva, elég sok csalódástól kíméltem meg magam.

2016. máj. 4. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem elég volt három csalódás, és többet nem lennék képes megbízni egy nőben sem.
2016. máj. 4. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:

A nők azért nem bíznak a férfiakban, mert tudják, hogy önmagukban sem bízhatnak.

A férfiak meg már nem tudják, hogy nem bízhatnak a nőkben.

2016. máj. 5. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!