Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókmentes kapcsolat?

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyunk együtt, az első hónap után teljesen megszűnt a minimális heti 1-2 rövidke csók is. Nekem rettenetesen hiányzik a szenvedély és csók a kapcsolatból, de hiába mondom, vagy próbálom megbeszélni, nem akar rajta változtatni. Azt mondja neki nincs igénye rá, kényszernek érzi a csókot. Legutóbb is szerettem volna megcsókolni, de elutasított ismét, és azt mondta, hogy nem akar csókolózni. Nem azért mert büdös lenne a szám, vagy ilyesmi, egyszerűen nem akar.

Jó az összhang köztünk, de ez annyira felemészt, annyira meg szeretném csókolni, mert vágyok rá, de nem lehet, mert nem akarja. Nem tudom mit tegyek, mert szeretem, de nem tudom, hogy le tudok e mondani a csókról egész életemben.

Nem is azt mondom, hogy éjjel nappal legyen, de legalább szex előtt és közben, vagy amikor nagyon rám jön az érzés, hogy olyan a hangulat, akkor megcsókolhassam, ne pedig visszautasítást és vitát kapjak miatta.

Vagy minden kapcsolatból kikopik a csók? De akkor is nekünk nem kikopott, hanem elutasít, holott azt mondja szeret.

Nem tudom mit tegyek, nem lehet vele ezt megbeszélni, ha felhozom megmondja, hogy még ennyi se lesz.. De hát nincs is..

Mit gondoltok? Van ennek így értelme? Ti maradnátok egy ilyen kapcsolatban?

2019. jún. 15. 10:08
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

A másik dolog, hogy így sosem szeretkezünk, nincs előjáték, ő sosem kényeztet, csak én őt. Még csak hozzám se ér ott, pedig már ezt is próbáltam megbeszélni. Csók nélkül, reggel és csakis reggel ébredés után simogat kicsit aztán berakja és csók nélkül megrak.. Ha máskor akarom én, akkor fáradt és visszautasít.

Én 28 éves nő, ő 33 éves férfi.

2019. jún. 15. 10:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy nem maradnék egy ilyen kapcsolatban. Szörnyűnek tűnik.
2019. jún. 15. 10:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem tisztel téged. Minél előbb hagyd ott, ha már beszéltél vele erről kétszer-háromszor, és nem akarja megbeszélni, nem akar változtatni, akkor szakíts, de még most. mert ebből sérüléseid is lehetnek.

Ezek nem normális dolgok. A csóknélküliség sem, azt még ennél kompromisszum készebben el lehet fogadni, de a szex sem, hogy neked sosem jó.

Ez egy önző dög.

2019. jún. 15. 10:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem maradnék egy ilyen kapcsolatban a helyedben. Főleg, mert ráhangolódás nélkül nem hiszem, hogy menne, ha csak úgy szárazon megrak valaki. Ha 7 hónap után ez van, akkor még pár év és hozzád se fog érni.

Beszéld meg vele, talán egy szexuálpszichológust is érdemes lenne megkeresnie.

2019. jún. 15. 10:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Szép és csinos nő vagyok..
2019. jún. 15. 10:39
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Pedig csuda jó szerelmesen, szenvedélyesen csókolózni. Jó kis nyelvezés, hm...lehet valami kellemetlen élménye a krapekodnak. Nincs annál jobb, amikor tövig a nőben ficánkolsz, s közben az ajkaitok össze van tapadva. 31F
2019. jún. 15. 10:41
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
*vannak
2019. jún. 15. 10:43
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
ez egy idióta, akinek van egy élő puncija üríteni, te meg epekedsz, mert be akarod bizonyítani, hogy de, igenis meglesz, amit akarsz, alázod csak magad.
2019. jún. 15. 10:48
 9/16 anonim ***** válasza:
97%
Ez elég ratyinak tűnik.Nem hogy csók nincs,de szinte csak berakja.Csoda hogy a két kezét nem emeli fel közben,hogy még véletlen se kelljen hozzád érnie.Ennek nulla értelme van.
2019. jún. 15. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott azonnal ez turhetetlen
2019. jún. 15. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!