Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért beszéli meg az anyjával?
Jajj istenem, megbeszéli az anyukájával.. :) Próbálom tolerálni a leírtakat, mert ugye mindenki más, és nem csak az a normális ahogy mi élünk, de valahogy mégis fura, mindkét részről. Nekem kamasz fiam van, de se nem kérdezem, ha pedig velem akarná megosztani az intim dolgait, hát furcsállnám és hárítanám. Szerencsére erre nincs szükség. Szóval ott lehet egy kis (ottmaradt) kötődési bibi anya-fia között.
Sajnos nem tudsz mit tenni, finoman jelezheted felé hogy téged ez zavar (jogosan), de sok eredményt ne várj hogy érdemben változik a helyzet, mert ennek már évekkel korábban is rendeződnie kellett volna nélküled is.
Szülő vagyok és van egy fiam. Már túl van az első lépésen, de nem beszéltük meg. Úgy gondolom,hogy a felelősségteljesen gondolkodó mai fiataloknak már nincs erre szükség.
Általánosságban még más erről beszélni, de konkrét esetben már kevésbé, kellemetlen helyzetbe hozza a másik felet.
Egyetlen esetben mondtam véleményt: amikor a fiam 17 éves volt és a lány -aki egyébként szimpatikus, értelmes volt- első nálunk töltött alkalomkor már szószerint rámászott, felhívtam a figyelmét arra,hogy gondolkodjon el mibe megy bele.
Jól tettem, a kapcsolat később megszakadt, a lánynak 20 évesen már 2 gyereke volt.Ő erre vágyott, a fiam kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!