Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért olyan nagy baj?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit a neten keresztül, ő 33 én 23. Nagyon sokat beszélgettünk, de egy csomó személyes dologról soha nem beszélt amit elég furának tartottam, meg úgy tűnt, hogy kb. végtelen a szabadideje mert hétköznap is akármikor ráért beszélni. Most felmerült, hogy találkozzunk, és azt végül elmondta, hogy fair akar lenni velem, és az a helyzet hogy nincs munkája és saját lakása, és azt mondta, hogy nincs semmi jövőképe. Nyilván ez nem a legjobb szituáció, de kb. úgy mondta, mintha hirtelen ettől nem kedvelném. Mondtam, hogy nem változtat semmin, de azt szerinte hülye vagyok, ha nem érdekel.

2019. jún. 13. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Hát ami biztos hogy lusta, ami másik biztos dolog hogy őszinte.
2019. jún. 13. 23:11
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Most úgy gondolod, hogy nem érdekel. Mert nem is ismered. Azt hiszed nem számít, hogy nulla jövőképe és motivációja van de ez kb addig fog tartani, amíg el nem akarsz vele menni egy normális randira és rá nem jössz, hogy bizony még ebbe sem tud beleadni. Hogyha ez nem tántorít el akkor majd az, hogy semmi esélyed rá, hogy közös jövőt építs egy ilyen emberrel, mindent neked kell megteremtened amíg ő otthon TV-zik. Nagyjából 3 találkozás után lesz amúgy halál taszító egy ilyen személyiségű ember. Hogyha meg ez sem tántorít el akkor jó rabszolga életet meg 3 munkahelyet mellette.
2019. jún. 13. 23:28
 3/12 A kérdező kommentje:
De ezeken lehet változtatni. És egy csomó dolgot tanultam tőle, szóval nem csak tv-zik egész nap
2019. jún. 13. 23:35
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Ilyenkor belegondolok, volt (értelmesnek tűnő nő), aki abba is belekötött, hogy miért egyedül élek, mert az milyen szörnyű lehet, és miért akarok megtakarítást képezni ahelyett, hogy buliznék? 🙂🙂🙂 A kérdező meg simán összejönne egy ilyen céltalan balfékkel. 😂

31F

2019. jún. 13. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Persze, lehet rajta változtatni. Kb 20 éves korodig. Aki itt van 33 évesen és nulla amit le akart eddig tenni az asztalra annál elhiheted, hogy nem fog ez változni soha a büdös életben. Semmi akaratereje meg motivációja nincs. Ez nem fog változni.
2019. jún. 13. 23:41
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

"egy csomó dolgot tanultam tőle"

Pl a parciális deriválást, vagy megcsinálni a könyvelést?

Amúgy azt csinálsz amit akarsz, látszik tök mindegy ki mit mond mert csak megerősítésre vársz.

2019. jún. 13. 23:41
 7/12 A kérdező kommentje:

#6 nem, de én játékfejlesztő szeretnék lenni és egy csomó ehhez kapcsolódó dologban segített, és az elmúlt félévben annyira depressziós voltam, hogy ha valaki nem motivál akkor 0 dolgot csináltam volna, így pedig egy csomót fejlődtem ezen a téren.

És nem csak megerősítést akarok, hanem szeretném mások nézőpontját hallani, mert én annyira kedvelem és még soha nem vonzódtam senkihez ennyire, hogy nem tudom reálisan látni a dolgokat. De régebben volt egy kapcsolatom egy hasonló korú férfival akinek volt egy biotech cége/lakása/mindig nagyvonalú volt de nem éreztem ugyanezt. De tudom, hogy 10 korkülönbség valamennyire jelentős, de mégsem érzem azt, hogy ejteni kéne emiatt.

2019. jún. 13. 23:50
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
akkor önértékelési problémája van talán, ha azzal jön, hogy te jobbat érdemelsz őnála. Nem minden esetben, de ebben szerintem ez van. Lehet, hogy nem is érzi magát eléggé férfinak. De pl ha lenne mellette valaki, aki eléggé nő, akkor lehet, hogy máris job an férfinak érezné magát; csak nem köti ő ezt magában össze a kettő dolgot.
2019. jún. 13. 23:50
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

" csomó ehhez kapcsolódó dologban segített"

Küldött pár oldalt/redditet amin vannak kis segítségek kezdőknek? Vagy korrepetált programozásból? Ha meg mondjuk annyira meg neki akkor elmehetne programozónak.

Azért vagy oda meg vissza érte mert amikor szarul voltál vele beszéltél. Mondhatnék ezt meg azt így meg úgy pszichológia, de ez a lényeg.

Találkozol vele ami talán randi talán nem és kész. Ezen nincs mit túlgondolni. Ha neked kell akkor összejöttök ha meg nem akkor nem.

2019. jún. 14. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Menj el vele randizni! Van az úgy, hogy a saját hibádból kell tanulni.
2019. jún. 14. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!