Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes ilyen helyzetben?
én a páromat soha nem sajnáltam, ha valami baja volt, csak húztam a számat és most ott tartunk, hogy nem temetkezik az önsajnálatba amikor velem van, hanem mosolyogva udvarol és össze szedi magát, hogy ne a depresszív arcát lássam.
és mindezek mellett, tudja hogy féltem, mert visszahallotta amiket mondtam, hogy annyit dolgozik, nemhiszem hogy terhelni kéne, és elmondták neki, hogy annyira féltem őt, hogy ez már nem egészséges
gratulálok a másodiknak,amiért a párod mikor egyedül van lehet,h szarul van,miközbe előtted meg vidámkodik!(lehet nem is érzi jól magad,de miattad képes színészkedni!)
a levélírónak is grat,h magába folytja a baját...egyszer majd nem tudod magadba folytani,és rázúdítod..na akkor lesz csak a baj!
Beszélj inkább vele,mond el mi bánt,és hogy együtt oldjátok meg a problémát!A szerelem sokszor édeskevés.
Szia!
Nekem lassan 4 éve van Párom, eddig elég sokmindenen átmentünk, hidegen-melegen.
De még mindig együtt vagyunk :D
És van néhány további "nehezítő" körülmény is köztünk :(
Mindezek ellenére azt hiszem elmondhatom, hogy amiket mi kibírtunk, azt más nem biztos, hogy átélte volna egy párkapcsolatban.
De nekünk mégis sikerült :)
A titka annyi, amit már előttem is leírtak.
Vidd, vagy hívd el egy olyan semleges helyre, amit mindketten szerettek, de mégsem otthon vagytok, és mondd el neki, hogy melyek azok a dolgok, amik bánatanak téged, és hallgasd meg, vagy kérdezd meg, hogy neki esetleg van e bármilyen ötlete arra, hogy megoldjátok ezt a problémát.
Sok sikert :)
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!