Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a helyes ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. 2 elég zűrös év volt, de jobban rosszban kitartottunk egymás mellett. Mostanában viszont nagyon nehéz, flegma, figyelmetlen lett, sosem ér rá, mindig fáradt, vagy dolgozik, vagy család, vagy mittudomén... Nagyon sokszor megbánt, és mindig elhatározom hogy nem hagyom annyiba, nem bírom így tovább, változtatni kell. De aztán látom milyen szarul van, semmi nem jön össze neki, totál depressziós, és megsajnálom, szóba se hozom a fájdalmamat, vagy elütöm egy gyors megjegyzéssel. De nem tudom hogy jól teszem-e, mert így talán neki jobb, nem teszek rá még egy lapáttal, de én meg annyira szenvedek. Kisírom magam amikor nem látja aztán meg csináljak úgy mintha minden rendbe lenne és támogassam feltétel nélkül? Lassan már semmi pozitívat nem kapok tőle, hetente már csal alig néhány órát töltünk kettesben pedig 10 perce se lakunk egymástól. És akkor is rosszkedvű, goromba, halálközeli... Nincs szívem még rázúdítani az én bajaimat is...
2010. júl. 8. 18:32
 1/4 mackom válasza:
Nagyon fontos az őszinteség egy kapcsolatban.Próbálj vele leülni beszélgetni,mi lehet a baja.Mond el neki mit érzel mire vágysz,mit szeretnél.Próbáljatok együtt rájönni mi lehet a baj.Ha igy sem változik akkor meg felesleges szenvedned.Ezt is mond el neki.Hogy csak szenvedsz.Ha igazán kellesz neki megfog változni,vagy legalább elmondja mi a baja.Sok sikert!!
2010. júl. 8. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

én a páromat soha nem sajnáltam, ha valami baja volt, csak húztam a számat és most ott tartunk, hogy nem temetkezik az önsajnálatba amikor velem van, hanem mosolyogva udvarol és össze szedi magát, hogy ne a depresszív arcát lássam.

és mindezek mellett, tudja hogy féltem, mert visszahallotta amiket mondtam, hogy annyit dolgozik, nemhiszem hogy terhelni kéne, és elmondták neki, hogy annyira féltem őt, hogy ez már nem egészséges

2010. júl. 8. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

gratulálok a másodiknak,amiért a párod mikor egyedül van lehet,h szarul van,miközbe előtted meg vidámkodik!(lehet nem is érzi jól magad,de miattad képes színészkedni!)

a levélírónak is grat,h magába folytja a baját...egyszer majd nem tudod magadba folytani,és rázúdítod..na akkor lesz csak a baj!

Beszélj inkább vele,mond el mi bánt,és hogy együtt oldjátok meg a problémát!A szerelem sokszor édeskevés.

2010. júl. 8. 20:12
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem lassan 4 éve van Párom, eddig elég sokmindenen átmentünk, hidegen-melegen.

De még mindig együtt vagyunk :D

És van néhány további "nehezítő" körülmény is köztünk :(

Mindezek ellenére azt hiszem elmondhatom, hogy amiket mi kibírtunk, azt más nem biztos, hogy átélte volna egy párkapcsolatban.

De nekünk mégis sikerült :)

A titka annyi, amit már előttem is leírtak.

Vidd, vagy hívd el egy olyan semleges helyre, amit mindketten szerettek, de mégsem otthon vagytok, és mondd el neki, hogy melyek azok a dolgok, amik bánatanak téged, és hallgasd meg, vagy kérdezd meg, hogy neki esetleg van e bármilyen ötlete arra, hogy megoldjátok ezt a problémát.

Sok sikert :)

A.

2010. júl. 14. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!