Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a helyes döntés ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sashaliness kérdése:

Mi a helyes döntés ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú (én lány vagyok) aki nagyon jó barátom és egyben az osztálytársam is. Két évvel ezelőtt volt köztünk egy 'gyerekszerelem' de igazából hamar vége lett, és utána nagyon jóban maradtunk, hiszen jól megismertük egymást. Egészen eddig jól megvoltunk, nem volt semmi probléma, de úgy vettem észre, hogy az utóbbi egy két hétben mintha valami megváltozott volna. Néha célzásokat fedezek fel a mondataiban, és többször bókol nekem, mint ezelőtt. Ráadásul magamon is észrevettem, hogy egy kicsit máshogy nézek rá. Attól félek, hogy lassan túl lépünk majd a barátságon, és nem tudom mit tegyek. Megéri-e feláldozni a barátságot egy bizonytalan szerelemért, vagy többet ér annál? Ráadásul osztálytárssal nem necces járni? Írjátok le légyszíves a véleményeteket, mert tanácstalan vagyok! Köszi! 16/L
2010. jan. 24. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:

én is jártam már az osztálytársammal és egyáltalán nem ciki :) ha nem vagy biztos benne hogy szerelmes beléd,akkor kérdezz rá hogy mért viselkedik máshogy veled. és ha te nem vagy belé szerelmes és nem akarsz úgy tőle semmit akkor inkább mondd meg neki h nem akarsz többet mert félreértés lehet belőle! ha viszont mindketten viszont szeretitek egymást akkor beszéljétek meg. attól még utána lehettek barátok :)

15/L

2010. jan. 24. 13:34
 2/3 anonim válasza:

én gimiben egy lánnyal jártam kb végig (összesen 4x jártunk, összesen több mint 3 évig a 4 év alatt), és ő az oszttársam volt...aztán szakítottunk, az nagyon szar volt, de mostmár megint jóban vunk, ugyanolyan barátok mint járás előtt...

20/F

2010. jan. 24. 13:40
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hozzászólóknak!:)azthiszem előbb-utóbb majd meg fogjuk beszélni, csak hát nem mindegy, hogy mi lesz utána...
2010. jan. 24. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!