Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem tetszik ez barátnőm csak egy nem tudom hogy lesz-el válaszolt?
Barátnőm keresztapja azt mondta hogy surun fogja a barátnőm segítséget kerni, mivel fiát abba a városba vettek fel középsuliba ahol mi élünk, de a srác kolis lesz és péntek 4kor el kell jönniük majd a koliból. És barátnőm hazahozatná majd a fiút péntekenként ez 50km távolság. Mivel havi 1x hazamegy úgyis az rendben de nehogy már minden pénteken neki keljen majd vinni még akkor is ha kifizetné neki..
Ráadásul még 1napot ott aludna mivel bnőm ha hazamegy szombaton szokott menni..erre azt mondta bnőm h majd kimossa a ruháit..
Én nem akarom más gyerekét a nyakamba venni pláne így hogy akkor is neki kell vinni ha haza se megy ráadásul péntekenként vendéget se tudna vállalni így max 1et a 3 helyett..
Egyrészt a kérdésre válaszolva azt tanácsolnám, hogy abban állapodjanak meg, hogy mondjuk szeptemberben kísérgeti, vagy autóval, vagy akár a buszon/vonaton segít neki eltájékozódni. Aztán októbertől csak akkor mennek együtt, ha amúgy is menne.
Viszont olvastam már pár kérdésed, úgyhogy neked inkább azt tanácsolnám, hogy fejezd be a barátnőd idejének beosztását. Felnőtt nő, majd ő eldönti. Körülbelül úgy írsz róla, mintha futtatnád és nem hozná eléggé a pénzt. Tanuljatok meg kommunikálni, te mondd el miért olyan fontos, hogy hétvégén is dolgozzon, és hallgasd meg, és fogadd el az ő érveit is. Ne egy engedetlen kislányként kezeld, akinek neked kell megmondani a frankót.
Az én javaslatom: miután a srác eljön a koliból pénteken, menjen át hozzátok, és korrepetáljon magyar nyelv és irodalomból.
off: lemaradtam valamiről? Voltak még hasonló agyas kérdései a kérdezőnek? :D
Ne szidjátok már, látássérült, nem látja rendesen a monitort, na! Hogy az ítélkezős mindenit neki!
😁
Kérdező, írd már meg, hogy csak trollkodsz-e, vagy ez az egész tényleg igaz?
Ha igaz, akkor a csaj meg is érdemli, hogy veled van együtt, mert azok után, amit leművelsz, hónapok óta és meg veled van..... Te meg húzzál dolgozni a francba. Ne őt egrecéroztasd már, te istenbarma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!