Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy férfinek másképp viselkedni?
Miért várják el sokan hogy egy férfi ha összetörik a szívét hogy viselje emelt fővel és ne mutassa hogy fáj ne sírjon ne beszéljen róla? Értem én hogy nem kell siránkozni ls hisztizni mint a nők de attól még ugy gondolom a férfi is ember és neki is ugyanúgy vannak érzései és őt is megviseli ha elveszíti azt akit szeret és miért.
Szerelmi bánatom van és ha probálok erről beszélni azzal a pár ismerősömmel akik vannak kiakadnak hogy felejtsem már el stb ne foglalkozzak vele . Még friss a dolog nincs egy honapja , könnyű mondani hofy felejtsem már el de kell ehez is egy kis idő főleg hogy még szerelmes vagyok . Ti hogy gondoljátok? Irjatok nemet is kort kérlek . Köszönöm
Mert erre mit lehet mondani? Ne haragudj, de a "felejtsd már el"-nél okosabbat nem lehet mondani. Mindenki úgy dolgozza fel ahogy akarja, de erre külső ember nem fog tudni mást mondani vagy segíteni. És egyébként objektíven nézve igaza van, valóban baromság egy szakítás miatt hónapokig hisztizni, bár nyilván nehéz dolog.
A másik meg, hogy a barátok hónapok óta látják, ha egy kapcsolat rossz és szakítani kéne. Ne haragudj, de nem fogok olyan ember miatt siránkozni akit végignéztem tönkretenni egy barátomat vagy már régóta láttam rajta, hogy nem is hozzá való. Ez nem férfi-nő dolog. Senki nem fog őszinte szívvel tutujgatni csak mert kidobott valaki akivel a kapcsolat már nem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!