Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi bánatra megoldások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánatra megoldások?

Figyelt kérdés
ami eddig volt: csoki, fagyi, szomorú zene, egész nap ágyban tvzés, edzés utolsó csepp erőig, közös kép nézegetés... :S
2010. júl. 8. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:

ezek nem megoldások!ezekkel soha nem fogod elfelejteni!

mozdulj ki otthonról a barátokkal,barátnőkkel.bulizz,ismerkedj!és majd idővel elmúlik!

2010. júl. 8. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Közös kép nézegetése? Attól csak rosszabb lesz. Amint mással tudsz foglalkozni fejben, majd jobb lesz. Ennek egyik feltétele, hogy igyekezz ne rá gondolni ugye.
2010. júl. 8. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:

az előzőnek igaza van.

szedj le telódról inden közös képet, ha van olyan tárgy amit tőle kaptál akkor azt rakd el.

először szar de utána majd megkönnyebbülsz.

mozdulj ki. ne zabáld tele magad mert azzal semmire sem mész.

2010. júl. 8. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Sok sok pia. Am komolyan mozdulj ki. Ahogy az előttem szolok mondták.
2010. júl. 8. 16:08
 5/9 anonim válasza:
Nekem ilyenkor az a "túlélési stratégiám", hogy megyek megyek megyek..mindegy hová,kivel csak ne üljek itthon,valamivel lefoglalom magam..Szomorú zene és a közös képek csak rontanak a helyzeten,ezeket felejtsd el! Tudom nem könnyű:-(
2010. júl. 8. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:

amit írtál, h utolsó csepp erőig edzés, az nekem bevált, de nem erősítés, hanem szertorna, mondjuk én abban a világban élek

szerencsére újra van barátnőm, és naygon szeretem

2010. júl. 8. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
a töménytelen mennyiségű edzés nem rossz ötlet, csak az vele a baj, hogy egész nap nem tudsz edzeni, szóval marad még elég időd a szomorkodásra..
2010. júl. 8. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát jól össze kéne vele veszni, és minden olyant elmondanék neki/fejééhez vágnám, amit titkoltam előle, pedig zavart... zene... haverokkal, egész nap!... én írni is szoktam... olvasás...
2010. júl. 8. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:

NEM.EVÉS semmiképpen.HA helyre akarsz jönni,hozd először helyre a lelki békédet.Magaddal felejtess.Vagy is.....

sok sport(edzőteremben)ne félja többiektől.Zárd ki őket.meglátod ha nem figyelsz oda rájuk kellemesen fogod magad érezni.Tv.okés,de csak oylan műsorokat ami érdekel,amit szeretsz.szomorú zene semmiképpensem.És a közös kép kizárása.Próbálj válltoztatni a külsődön.tettszél magadnak.Piperézz.ez az...szoli.apróságok.a fagyi szuper ötlet.:)és amit ne felejd.ERŐ.Belső harmónia.HA nem megy.Próváld meg visszaszerezni..Sosincs lehetetlen.

2010. júl. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!