Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "A szex a legfontosabb dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A szex a legfontosabb dolog egy kapcsolatban." Komolyan mondom, hogy ez engem lehangol. Miért ez a legfontosabb dolog egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szóval Én vagyok egyedül olyan, aki olyan kapcsolatra vágyik, hogy a szerelmet kapja és a szex csak második??? Már komolyan félek összejönni valakivel, mert ha nekem nincs kedvem a szexhez, akkor az van, h nem adok meg neki mindent. Úgy értem muszáj minden nap szexelni? Vagy minden találkozáskor? Nekem eddig 2komoly kapcsolatom volt és szinte mindketten nagyon szerették a szexet. Én is szeretem, nem arról van szó, élvezem is, de örülnék egy olyan estének is pl, hogy csak ölelgetjük egymást, filmezünk ( és nem megy át szexbe :P ) vagy csak beszélgetünk. De a legtöbb pasi a szexet sokkal jobban értékeli ezeknél. Miért???? :(
2008. nov. 12. 17:15
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%

Nehéz ügy. Szerintem a pasiknál márpedig a sex a legfontosabb dolog egy kapcsolatban.

Ha nem elégíted ki teljes mértékben, akkor eleinte, önkielégít, aztán ha azt is megunja, akkor félre megy, megcsal...

Nem azt mondom, hogy hódolj be és alázkodj meg, csak tudnod kell, hogy ha nem elégted ki annak következményei lesznek.

Ugyanígy, ha ő nem tartja tiszteletben, hogy te nem akarsz minden este sexelni, és erőltetni akarja, akkor egyszer csak majd neked nem lesz kedved sexelni, és eltávolodsz tőle

A pasi azt nem érti meg, hogy "miért jó összebújni, filmet nézni" stb. a nő azt nem érti, hogy miért a sex a legfontosabb...

Kérdőre vonhatod, meg magyarázhatod neki, h te erre nem vagy képes, de ettől ő még vágyni fog rá. El fogja nyomni a vágyát, ami aztán egyszer vulkánként fog előtörni...

Lehet, hogy találnod kell egy olyan pasit, akinek nem a sex áll az első helyen? Hááááát....akad ilyen, de annak is oka van, h nem az áll az első helyen.

Kérdezd meg tőle, hogy mi a második és harmadik legfontosabb dolog a párkapcsolatban. Ha az egyezik a te 2. és 3. helyezeteddel, akkor még van esély :)

2009. okt. 14. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!