Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már ehhez hasonló férfival? Csak számomra kiábrándító ez? (lent)
Tehát eljött az első tali ideje a barátommal (olyan többnapos tali).Mikor átöleltem ,észrevettem,hogy kés van nála...hát rákárdeztem,állítólag a sok cigány ellen van neki.Este mentünk egy sétára,hozzáteszem egy üdülőhelyen,azt mondta nincs nála a kés,de véletlen kiesett a zsebéből.nah mondom okés,hát semmi baj.Mentünk fel hozzá,blabla,leakartunk feküdni az ágyra (kettes ágy),én már feküdtem,mikor bejelentette,hogy az én kezem átért az ő ágy területére és húzzam alrébb a kezem.Ah mondom csak vicc,mosolyogtam egyet de visszahúztam a kezem.Aztán elkezdtem simogatni a haját,rámszólt,hogy ne túrjam neki össze.Aztán ami a legdurvább volt,hogy oktalanul szememre hányta,hogy én elmozdítottam az ő párnáját és azért esett le neki.Idézem: ba * zdmeg majd meglátod,mi lesz,ha még egyszer hozzáérsz a párnámhoz.Na én ezekután katapultáltam magam.Szűz még,23 éves és ezért is voltam vele elnéző,de ez kicsit sok.Sokáig tűrtem mellette,mert szerettem meg állítólag ő is engem,de nem tudom ezekután mit tegyek.Voltatok már ilyen helyzetben?Mi a véleményetek erről?nagyon szépen köszönöm!
22/L

nekem volt egy ilyen elmebeteg , agresszív, és egyben piperkőc pasim, akinek a rendmániája az agyamra ment, nem is rendmánia volt, hanem voltak heppjei, ami nem normális dolog volt !
Nem voltunk sokáig együtt, de háromszor annyi időbe telt szakítani vele :(
egy elme-beteg majom volt, én nem féltem mondjuk tőle, de volt, úgy hogy be.ba.szta a szoba ajtót és a keret rendesen körberepedt és mozgott is utána :)
ha menntem vhova kocsival előttük kellett elmennem és már ekkor nem volt közünk egymáshoz jött utánam és vergődött :)
volt olyan is, hogy egyszer akkor még viszont együtt voltunk becsukott a házba, elvitte az én kulcsomat és mint a filmekben a bartánőmék kötélen szabadítottak ki, azon másztam le a harmadikról :) és bukó ablakon kellett kipréselnem magam, mert ez az egy lehetőségem volt :)
akkor megfogadtam soha nem fogok elhízni :))))
Ma már csak röhögök rajta, de volt egy jó év, míg beletörődött, hogy vége !!!!!!Nem nyúlt hozzám soha egy ujjal sem, de sokszor fenyegetőzött,és egyszer amikor kimondtam vége , minden kúr.vának elhordott a boltban találkoztam vele és ott mindenki előtt , én bennem felment a pumpa és úgy szájba küldtem, megfagyott a levegő a boltban , de nem gondolkodtam, kaphattam volna vissza én is, de hagyott mindent és elmenekült :) ja persze egy szép kis anyagi kárt hagyván háta mögött az autómban :(
hát ne félj tőle, hagyd ott a pi.csába !!!!!
Szólj a rendőröknek, mert én azt tettem , hogy tudjanak róla ez van, ha bármi bajom esik,ha elásna a kertben akkor ott keressenek :)és ezt közöltem vele is !!!!
semmi értelme egy ilyen pasival tovább maradnod, gondolj bele, mi lesz ha szülsz egy gyermeket egy ilyen embernek????
24/L

Látjátok???
Megy a süket duma, hogy a nőknek a jófiúk kellenek, akik kedvesek, stb., bla bla, meg hogy a durva fiúkkal szóba se állnak, de utálják őket....aztán mégis minden nő ezekért a majmokért van oda! A kérdező is egy ilyen majom után rinyál már oldalak óta! És akkor még a nők mondják, hogy a gyökér férfiak labdába sem rúghatnak náluk? Hát én ennek pont az ellenkezőjét látom........de meg is érdemlitek, nektek nem kell a normális férfi, csak az ilyen fogyi, hát akkor "élvezzétek"

15:17 nek !
Már bocsi, de ki mondta, hogy ha ismertem volna speciel én, akkor bele megyek egy ilyen kapcsolatba ??? Mert nemhogy kapcsolatba nem megyek bele ha ismerem milyen, hanem meg sem akarom ismerni !
Jöhet az ész osztás, de az ilyen elmebetegek nem mutatják kifelé, hogy belül mi lakozik bennük !!!
Én a külsőre megyek, mivel ha egy pasiban nem fog meg elsőre semmi, akkor meg sem akarom ismerni ! Jó pasi volt külsőre, de belül rohadta volt, na bumm, de nem alázkodtam meg és nem tűrtem neki, miért kell általánosítani ??, hogy sírnak a lányok, hogy nincs normális pasi, csak az ilyen idióták kellenek nekik ! Más nevében nem tudok írni, de számomra nem így van, nekem nem idióta barom kell aki megaláz, hanem egy férfi aki mellett nőnek érezhetem magam , tud udvarolni , határozott, vannak céljai az életben !
az hogy a sors összehozott egy ilyen vad.állattal szerintem nem az én hibám és vannak ezzel mások is így, hogy csak idővel derül ki a defekt :) legyen az lány vagy fiú !
Most akkor hogy ismerkedjen egy lány ??? csak ismerősök által , vagy előbb küldjön rá magánnyomozót ?:) ha egy vadidigen sráccot megismerek , evidens, hogy a szépet és a jót fogja mutatni és ez mehet hónapokig is, míg kitör belőle a vad.barom !
szóval ennyit erről !a kérdezőnek is erősnek kell lennie és lezárni határozottan , hogy vége és kész !
majd beletörődik idővel a pasi !itt már nem azt kell nézni, szereted e vagy sem , mert szeretni lehet , csak nem mindegy milyen áron !
/ a pofozkodó lányka voltam :)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!