Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már ehhez hasonló férfival? Csak számomra kiábrándító ez? (lent)

Figyelt kérdés

Tehát eljött az első tali ideje a barátommal (olyan többnapos tali).Mikor átöleltem ,észrevettem,hogy kés van nála...hát rákárdeztem,állítólag a sok cigány ellen van neki.Este mentünk egy sétára,hozzáteszem egy üdülőhelyen,azt mondta nincs nála a kés,de véletlen kiesett a zsebéből.nah mondom okés,hát semmi baj.Mentünk fel hozzá,blabla,leakartunk feküdni az ágyra (kettes ágy),én már feküdtem,mikor bejelentette,hogy az én kezem átért az ő ágy területére és húzzam alrébb a kezem.Ah mondom csak vicc,mosolyogtam egyet de visszahúztam a kezem.Aztán elkezdtem simogatni a haját,rámszólt,hogy ne túrjam neki össze.Aztán ami a legdurvább volt,hogy oktalanul szememre hányta,hogy én elmozdítottam az ő párnáját és azért esett le neki.Idézem: ba * zdmeg majd meglátod,mi lesz,ha még egyszer hozzáérsz a párnámhoz.Na én ezekután katapultáltam magam.Szűz még,23 éves és ezért is voltam vele elnéző,de ez kicsit sok.Sokáig tűrtem mellette,mert szerettem meg állítólag ő is engem,de nem tudom ezekután mit tegyek.Voltatok már ilyen helyzetben?Mi a véleményetek erről?nagyon szépen köszönöm!

22/L

2010. júl. 8. 11:56
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
hé én nem vagyok szűz...a pasim az
2010. júl. 8. 12:21
 12/38 anonim ***** válasza:
elég buta vagy ha ezek után is képes vagy vele maradni.
2010. júl. 8. 12:22
 13/38 anonim ***** válasza:
hagyd ott.
2010. júl. 8. 12:22
 14/38 A kérdező kommentje:
egyszer már utalgattam arra,hogy jobb lenne szakítani,de az volt a válasza,hogy majd megtudod mi lesz akkor,ha otthagysz.Megkérdeztem,hogy ez fenyegetés,és az volt aválasza,hogy majd meglátom. érdekes ez...:/
2010. júl. 8. 12:23
 15/38 anonim ***** válasza:

12:19

Nem sem lehetsz egy IQ-bajnok..Egy szimpla kérdést nem tudsz megérteni..

2010. júl. 8. 12:24
 16/38 anonim ***** válasza:
Te sem lehetsz :D
2010. júl. 8. 12:25
 17/38 anonim ***** válasza:
Ebben semmi érdekes nincsen... hagyd ott a fenébe, ha fenyegetőzik ha továbbra is fenyegetőzik , mondod hogy mégy a rendőrségre, és aztán majd meglátja hogy mit kap a kis szűz fiú.
2010. júl. 8. 12:26
 18/38 A kérdező kommentje:
szerintem lehet,hogy lelki okai vannak ennek,rákérdeztem nála,hogy miért ennyire félénk és mondta,hogy a volt csajai sorban megbántották.De hát nem is lehet csodálkozni,ha ilyen....
2010. júl. 8. 12:29
 19/38 anonim ***** válasza:
és legközelebb ha mondjuk lelöksz egy poharat,akkor megöl?ne várd meg
2010. júl. 8. 12:32
 20/38 anonim ***** válasza:
Jól tetted hogy katapúltáltál,és jó lenne ha véglegesen katapúltálnál.Ez még gyerek ne haragudj.Őszintén.Szükséged van az ilyenre?Inkább fogjál magadnak egy normálisabb érettebb pasit ráadásúl még szűz is.Atyavilág.Én nem voltam ilyen helyzetben,de több mint valószinű 1 hét után sztornóznám,ennél csak normálisabb pasik vannak.26/N
2010. júl. 8. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!