Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már ehhez hasonló férfival? Csak számomra kiábrándító ez? (lent)
Tehát eljött az első tali ideje a barátommal (olyan többnapos tali).Mikor átöleltem ,észrevettem,hogy kés van nála...hát rákárdeztem,állítólag a sok cigány ellen van neki.Este mentünk egy sétára,hozzáteszem egy üdülőhelyen,azt mondta nincs nála a kés,de véletlen kiesett a zsebéből.nah mondom okés,hát semmi baj.Mentünk fel hozzá,blabla,leakartunk feküdni az ágyra (kettes ágy),én már feküdtem,mikor bejelentette,hogy az én kezem átért az ő ágy területére és húzzam alrébb a kezem.Ah mondom csak vicc,mosolyogtam egyet de visszahúztam a kezem.Aztán elkezdtem simogatni a haját,rámszólt,hogy ne túrjam neki össze.Aztán ami a legdurvább volt,hogy oktalanul szememre hányta,hogy én elmozdítottam az ő párnáját és azért esett le neki.Idézem: ba * zdmeg majd meglátod,mi lesz,ha még egyszer hozzáérsz a párnámhoz.Na én ezekután katapultáltam magam.Szűz még,23 éves és ezért is voltam vele elnéző,de ez kicsit sok.Sokáig tűrtem mellette,mert szerettem meg állítólag ő is engem,de nem tudom ezekután mit tegyek.Voltatok már ilyen helyzetben?Mi a véleményetek erről?nagyon szépen köszönöm!
22/L
12:19
Nem sem lehetsz egy IQ-bajnok..Egy szimpla kérdést nem tudsz megérteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!