Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már ehhez hasonló férfival? Csak számomra kiábrándító ez? (lent)
Tehát eljött az első tali ideje a barátommal (olyan többnapos tali).Mikor átöleltem ,észrevettem,hogy kés van nála...hát rákárdeztem,állítólag a sok cigány ellen van neki.Este mentünk egy sétára,hozzáteszem egy üdülőhelyen,azt mondta nincs nála a kés,de véletlen kiesett a zsebéből.nah mondom okés,hát semmi baj.Mentünk fel hozzá,blabla,leakartunk feküdni az ágyra (kettes ágy),én már feküdtem,mikor bejelentette,hogy az én kezem átért az ő ágy területére és húzzam alrébb a kezem.Ah mondom csak vicc,mosolyogtam egyet de visszahúztam a kezem.Aztán elkezdtem simogatni a haját,rámszólt,hogy ne túrjam neki össze.Aztán ami a legdurvább volt,hogy oktalanul szememre hányta,hogy én elmozdítottam az ő párnáját és azért esett le neki.Idézem: ba * zdmeg majd meglátod,mi lesz,ha még egyszer hozzáérsz a párnámhoz.Na én ezekután katapultáltam magam.Szűz még,23 éves és ezért is voltam vele elnéző,de ez kicsit sok.Sokáig tűrtem mellette,mert szerettem meg állítólag ő is engem,de nem tudom ezekután mit tegyek.Voltatok már ilyen helyzetben?Mi a véleményetek erről?nagyon szépen köszönöm!
22/L

Az ilyen srácok szokták megölni a barátnőjüket szerelemféltés miatt :D
De hogy őszinte legyek, téged valahogy nem is sajnálnálak, mert magadnak kerested a bajt, és mások tanácsa ellenére sem akarod otthagyni!
Itt senki sem fog könyörögni neked, hogy hagyd ott. Felőlem azt csinálsz amit akarsz, maximum egy emberrel kevesebb. Na bumm. Marad még több millió.

én csak azt nem értem, hogy az ilyen normálatlan férfiak miért jutnak nőhöz, én, a normális, meg nem?
remélem már megb*szattad megad vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!