Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normalis vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis vagy tul reagalom?

Figyelt kérdés

4 honapja vagyunk egyutt a baratommal.Semmi gond nincs kiveve az zavar hogy mikor a haverjaival van teljesen levagyok szarva,nem keres

Ellentetben mikor nincsennek a haverok mar jo vagyok

Amikor atmegyek hozzajuk ritkan vagyunk ketten mindig ott van valamelyk haverja is

2019. jún. 7. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Túl reagálod
2019. jún. 7. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt túlreagálod, hogy ha haverozik, akkor tényleg haverozik és nem neked irkál. Az nem az ő hibája, hogy neki van saját élete is.

Az viszont teljesen megérthető, hogy kettesben levés hiánya zavar.

Az pedig nem egyértelmű, hogy 'mikor nincsenek haverok jó vagyok' mit jelent.

Akkor találkozik csak veled, ha a haverjai nem érnek rá? Ez esetben szakíts.

Esetleg azt jelenti, hogy ha nincsenek ott a haverjai, akkor jól megvagytok? Ez esetben kérd meg, hogy legyetek többet kettesben (, de ne tiltsd el a haverjaitól).

2019. jún. 7. 20:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat ugy ertettem ha nincsennek a haverok akkor mar irkal es talalkozni akar
2019. jún. 7. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Korotok? Mennyi ideje vagytok együtt?

Mennyire jösdz ki jól a haverjaival?

Eddigiek alapján részben reagálod túl. Tanácsolom fixáljatok le programokat kettesben,heti 2-3napra. Legyen 1-2haveros/barátnős nap. A maradék meg spontán.

2019. jún. 7. 20:42
 5/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Miért ne haverozhatna? Miért ne hanyagolhatna téged fél napig? Ha valaki napi 12 órában robotol, szerinted közben ráér veled foglalkozni? Nem, mert dolgozik. Na, ő meg haverozik. Ha meg a fejedre nőne, az lenne a bajod. Nektek tényleg semmi se jó...
2019. jún. 7. 21:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy itt mar 3 naprol van szo
2019. jún. 7. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem reagálod tùl.Ha épp nem a haverokkal lóg,ami mindennél fontosabb,akkor unaloműzőnek,és test karbantartására tökéletesen megfelelsz.Amikor átmész hozzá is ott vannak a haverok.Szóval mutatóba jó vagy.Jó lehet.Látjátok,van nőm is,majd ha van ledvem foglalkozom vele is.
2019. jún. 7. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl. Nem vesz komolyan, csak unaloműzésre használ. Ilyen laza kapcsolatot képzel el veled, tehát kihasznál. 4 hónap együttlétnél még nagyon el se kéne hagynotok az ágyat. Lepedőszaggató pózokat gyakorolnotok, kitapasztalni hogy a másiknak mi okozza a legnagyobb orgazmust és sokat randiznotok. Szóval minél több idő kettesben.

Nem fűznék túl nagy reményeket a pasihoz, rossz a prioritása.

32/N

2019. jún. 7. 23:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az ember mindig a legjobb barátjára, barátnőjére hivatkozik ha "mással" van...mert ha nem ott volt az úgyis kimenti.

Mással...értsd megcsal, de ne legyen igazam. Wc-zni enni, inni mindenki szokott. Ezalatt is lehet neked küldeni egy aranyos vibermatricát.

3 nap a legjobb barátnőmből is sok aki 35 éve magvan. 10mp írni neked egy üzit.

Szerintem igazad van, engem is idegesítene. Én biztosan keresnék a helyedben olyat aki értékeli, hogy vagyok neki és akar illetve szeret időt tölthet velem.

Szerintem ez nem a te embered. Neked egy bújósabb szerethetőbb pasi kellene.

Van 1000. Erre add rá a kabátot...menjen csak dolgára...nehogymár így teljenek el a legszebbb éveid, "hogy le vagy támasztva éa majd ha úgy gondoljuk leporolunk"...

2019. jún. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!