Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád a párod, ha nyíltan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párod, ha nyíltan kijelentené, hogy neki a munka az első?

Figyelt kérdés

Suliba jár a barátom, de nyaranta dolgozik egy cégnél + gyakorlata van + otthoni autószerelő műhelybe is néha besegítt. Ez eddig nem is zavarna, de multkor kijelentette, hogy neki a munka az első és ha ezt nem bírom megérteni, akkor felejtsem el. Nem is érdekelne, hogy dolgozik,mert legalább van pénze, stb. csak amikor megvan beszélve, hogy 7-re jön és akkor 8kor felhív, hogy bocs nem végeztem, az már kiakasztó.De nem csak 1-2 alkalommal, szinte mindennap ez van. Multkor is megvolt beszélve, hogy együtt leszünk vasárnap egész nap, pihizünk, ilyesmik, erre 4kor felhívja a nyári melós főnőke, hogy mégis menyjen azonnal,mert a Lord-ot (ők zenéltek, a barátomék csinálják a fényt, hangot meg a színpadot) meg kell csinálnia, ő meg se szó se beszéd ugrott, hogy ő megy dolgozin, annyit közölt, hogy "majd valakinek szólok, hogy vigyen haza", holott mondhatta volna azt, hogy nem megyek,mert más programom van, és nem akkor kell felhívni mikor indulni kell, hanem legalább előtte 1 nappal, vagy délelőtt. Szóval elhagynátok a párotok, ha ilyen lenne?

Amúgy nem élünk együtt, otthoni családi kasszába nem kell neki semmit adnia, se mást se kell fizetnie.

Ő 19 én 16.

2010. júl. 8. 11:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Sokszor amikor velem van akkor is nekiáll pl. vezetékeket forrasztani, vagy valamit ténykedni, nem bír munkanélkül meglenni. Amikor suliidő volt akkor csak otthon segített mikor hazaért utána velem volt,fél 7 től fél 10ig,szombatonként csinált fényt meg hangot bulikba.Ennyi. A te barátod meg a másik véglet :S mérnem jó az arany középút?!:(
2010. júl. 8. 14:23
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem tudok amúgy elmenni nyárimunkára,mert későn jutott eszembe és nem kértem iskolalátogatásit, most meg már minden telivan.
2010. júl. 8. 14:23
 23/27 anonim ***** válasza:
Húha, tényleg nagy baj ha egy férfinak a munka az első és szeretné megkeresni a pénzt hogy ne a barátnőjével tartassa el magát.......ez főbenjáró bűn egy férfinél! azonnali akasztást neki!
2010. júl. 8. 15:18
 24/27 A kérdező kommentje:
Látom nem olvastad el. Nem élünk együtt, nem kell neki hazaadnia egy forintot se, sőt otthon mindent megkapott, autót, tetőt a feje fölé, kaját, jogsit, laptopot,stb. Ha együtt élnénk és elkéne tartania akkor jogosan dolgozna, de ha együtt laknánk se várnám el, hogy eltartson... Nem vagyok ingyenélő.
2010. júl. 8. 15:28
 25/27 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy nem egy lusta, tróger.

Legalább dolgos ember lesz belőle.

2010. júl. 8. 16:54
 26/27 anonim ***** válasza:

13:29

Én amúgy értelek, én is ilyen voltam , amikor ennyi idős voltam, mint te ! Nem volt más csak a tanulási kötelezettség és a pasi :) és én is azt szerettem volna, hogy minden szabad idejét velem töltse és én is megsértődtem, ha lefújta találkákat, ha hamar otthagyott, ha később jött, de később már beláttam amikor /több eszem volt/:) , hogy az élet rendje nem csak ennyi , mint amennyit én csináltam akkor !!!!

Majd később te is belátod, hogy milyen hülye voltál és kész !:)

Ha akkor normális és törődik veled amikor együtt vagytok akkor ne légy rá kiakadva, ha viszont akkor sem foglalkozik veled, csak felszínes az egész együttlét, akkor szakíts !

És ültesd le , mond el neki, hogy szóljon időben mikor tudtok együtt lenni és mikor számíthatsz rá :)

2010. júl. 8. 18:24
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi, előző. Hát lehet pár éven belül csak röhögni fogok magamon, de hát most kiakasztó. Probálok megértő lenni, de ő nem érti meg, hogy nekem ez rossz.:S
2010. júl. 9. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!