Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim és az exe - csak szerintem durva, ami történt?
közel 1 éve élünk együtt, megtudtam a pasim anyjától, hogy a párom együtt töltötte az éjszakát állítólag filmnézéssl az excsajával, akivel miattam szakított annak idején.
az alábbi párbeszéd játszódott le köztem és a párom anyja között:
Én: Nem tetszik tudni, hol van D. (a párom)? Nem veszi fel a telót.
Ő: Szerintem még alszik, mert hajnalig filmeztek.
Én: Hogyan? Kivel?
Ő: Hát feljött Cs. (pasim exe), és elkezdtek mozizni, éjjel 3-kor, mikor megébredtem, még nagyban ment a nappaliban a tévé...
Tudni kell, hogy egy nagy házban együtt lakik a párom, az anyja és én. Én aznap éjjel lánybúcsún voltam egy barátnőm esküvőjére készülve.
Szerintetek ez rendben van? Nem tudtam arról, h. Cs-t felhívta magához a pasim, és együtt töltötték, még ha filmnézéssel is az éjszakát.
De hát nem aludtak, hanem filmet néztek!
A lány hazament a 4:40-es busszal (az anyától tudom), a párom gondolom utána került csak ágyba, mert mikor reggel 9 után hívtam, az anyja azt mondta, hogy alszik.
Hát, tudod mit... akkor magyarázd ki, nem nekünk lesz rossz.
Sok boldogságot. :))
Kérdező, vegyük, hogy oké, csak filmeztek és semmi hátsó gondolat nem volt - akkor miért nem mondta el neked?! Ha nincs mit takargatni, miért nem beszélte meg veled? Emiatt gyanús.
30n
Egy gyors szexet 10 perc alatt össze lehet hozni, és még izgalmas is, hogy titokban kell csinálni.
Ne vedd készpénznek, hogy hajnali 4.40-ig csak ültek egymás mellett, bambán...
Hagyjuk. Hallani akartad azt amit te már eldöntöttél, hogy ez így rendben van és semmi baj nincs, nem erősítettünk meg ebben és háborogsz na ez a hányinger keltő.
Vagy kamu kérdés vagy akkora szerencsétlennek gondolod saját magad, hogy nem hiszed el, hogy kaphatsz a (valószínűleg) hűtlen párodtól jobbat.
Mert, ha benyeled, ha nem, ha 100% nem is, de 99%, hogy ők nagyon is jól érezték magukat hajnalig.
Érdekel a vélemény, azért tettem fel, mert sztem sem okés, ami történt.
De ugyanúgy nem okés készpénznek venni, h. szex is volt.
Te miről beszélsz egyszer írtam neked az első oldalon.
De többen is leírták nem vagy normális, ha nem érted meg, hogy ez a sunyulás az ex barátnővel semmiképpen nem oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!