Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim és az exe - csak szerintem durva, ami történt?
közel 1 éve élünk együtt, megtudtam a pasim anyjától, hogy a párom együtt töltötte az éjszakát állítólag filmnézéssl az excsajával, akivel miattam szakított annak idején.
az alábbi párbeszéd játszódott le köztem és a párom anyja között:
Én: Nem tetszik tudni, hol van D. (a párom)? Nem veszi fel a telót.
Ő: Szerintem még alszik, mert hajnalig filmeztek.
Én: Hogyan? Kivel?
Ő: Hát feljött Cs. (pasim exe), és elkezdtek mozizni, éjjel 3-kor, mikor megébredtem, még nagyban ment a nappaliban a tévé...
Tudni kell, hogy egy nagy házban együtt lakik a párom, az anyja és én. Én aznap éjjel lánybúcsún voltam egy barátnőm esküvőjére készülve.
Szerintetek ez rendben van? Nem tudtam arról, h. Cs-t felhívta magához a pasim, és együtt töltötték, még ha filmnézéssel is az éjszakát.
# 9 ha van valami, amit utálok, azok az emberek, akik orákulumnak képzelik magukat, és kinyilatkoztatnak, mint te.
Tényszerűen nem állíthatsz valamit, ha nem tudod a részleteket. Én sem tudom.
Van olyan, hogy az ártatlanság vélelme.
Az a tény, hogy az anyja házában volt együtt a nővel, és a nappaliban, nem pedig a fenti szobában voltak, úgy, hogy közben az anya ott közlekedett körülöttük, legalábbis megkérdőjelezi a te fölényes és mindentudó kijelentésedet.
Nem örülök, hogy ez történt, de eszem ágában sincs 100%-ra venni, hogy dugtak.
Én pont fordítva közelítem meg a dolgot, de a végeredmény ugyanaz...
Teljes mértékben jóban vagyok az exemmel, akár még egy filmet is megnéznék vele, de soha nem így, hogy éjszaka édeskettesben, pláne nem a párom háta mögött.... Ez így nagyon gyanús, valószínűleg tényleg nem csak filmeztek. :(
Én kérek elnézést azért mert te ennyire naiv és buta vagy. :D
Mit mondjak, mit szeretnél hallani?
Nem csinált a pasid semmit, csak filmeztek barátilag.
Jah nem...
Úristen... :DDD
Már maga a tény is instant bann, hogy az exével haverkodik a hátad mögött. Az meg pláne hogy egész éjjel "filmeztek".
De ha te ennyire liberális vagy akkor semmi gond már mondtam.
A fxt hisztizel akkor.
Sajnálom, nem szeretek ilyen rosszindulatú dolgokat írni, de szomorú, hogy nem veszed 100%ra, hogy dugtak. Ne viccelj.
Igen, valószínű csak filmeztek úgy, hogy egymáshoz se értek sőt szándékosan az ágy két végébe húzódtak.
Mit tud ez a pasi, hogy ennyire vele akarsz maradni, hogy ilyen hülyét csinálsz magadból magad előtt is?
# 15 persze, hogy nem veszem 100%-ra, mert nem vagyok olyan buta, hogy kizárólag az érzelmeim vezessenek, a tények megismerése fontosabb.
Azért, mert itt pár kommenthuszár meg akarja mondani a tutit, látatlanban, attól én még lehetek más állásponton.
Hogy 100% dugtak-e, azt csak a Jóisten tudja, de ti nem.
Ezek szerint neked oké viselkedés? Vagy az oké hogy az excsajjal kapcsolatot tart? Vagy az oké, hogy áthív hozzátok csajokat?
Ha ez velem történt volna, már a kerítésen díszelegne a feje a 'páromnak'.
Neked kell tudni mi fér bele a kapcsolatba. Nálam az kivágná a biztosítékot ha abba a házba hívná az exet, ahol én is lakom. :)
Tények?
Nekem eddig a sztoriból amik ténynek tűnnek:
- a pasid más csajjal töltötte az éjszakát
- aki mellesleg az exe
- és erről az egészről elfelejtett szólni neked, előre is és utólag is
Nálam egy ilyen után még akkor is rezegne a léc, ha egyébként 1000% lenne, hogy nem volt ennél több.
Látom az öntudatod nagyobb mint az eszed.
Csak nem érted, hogy tök mindegy hogy dugtak-e vagy sem. (igen)
ártatlanság vélelme... legalább ne lennél rá ilyen rohadt büszke hogy átbacctak.
Baj hogy kimondtuk a valóságot!?
Ha ennyire mellbevágó minek írtad ki ezt a kérdést!???
Szerintem gondolkodj el az életeden és ezen a kapcsolaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!