Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasim és az exe - csak szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim és az exe - csak szerintem durva, ami történt?

Figyelt kérdés

közel 1 éve élünk együtt, megtudtam a pasim anyjától, hogy a párom együtt töltötte az éjszakát állítólag filmnézéssl az excsajával, akivel miattam szakított annak idején.

az alábbi párbeszéd játszódott le köztem és a párom anyja között:

Én: Nem tetszik tudni, hol van D. (a párom)? Nem veszi fel a telót.

Ő: Szerintem még alszik, mert hajnalig filmeztek.

Én: Hogyan? Kivel?

Ő: Hát feljött Cs. (pasim exe), és elkezdtek mozizni, éjjel 3-kor, mikor megébredtem, még nagyban ment a nappaliban a tévé...

Tudni kell, hogy egy nagy házban együtt lakik a párom, az anyja és én. Én aznap éjjel lánybúcsún voltam egy barátnőm esküvőjére készülve.

Szerintetek ez rendben van? Nem tudtam arról, h. Cs-t felhívta magához a pasim, és együtt töltötték, még ha filmnézéssel is az éjszakát.

2019. jún. 7. 14:14
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon nem egészséges. Nem hogy filmezni, hanem tartani a kapcsolatot az exel. És 99,9% hogy nem csak filmeztek. :D

Ennyire naiv ne legyél.

2019. jún. 7. 14:17
 2/55 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nincs rendben :O

Beszéld meg vele mihamarabb!

2019. jún. 7. 14:29
 3/55 anonim ***** válasza:
92%
Min lepodsz meg? Csak addig volt rendben, míg veled csalta Cs-et? Tudhattad, hogy nem a hűség szobra.
2019. jún. 7. 14:32
 4/55 anonim ***** válasza:
89%
Most legalább megtudtad , hogy nem vagy különleges, sok lány/nő okulhat ebből ha megtalálja ezt a kérdést.
2019. jún. 7. 14:33
 5/55 A kérdező kommentje:
De vajon nem fogja úgy venni, hogy birtoklási vágyam van és kisajátítom? Mi van, ha ez tényleg csak barátság? Vannak, akik szakítás után is barátok maradnak. Másrészt az ex a házban volt, anyukája is látta, tehát nem volt teljes titok. Ha meg akarta volna húzni, gondolom szállodába vagy Cs.-ékhez mennek. Anyukája nem említette, hogy a párom arra kérte volna, hogy ne mondja el nekem, hogy Cs. ott járt.
2019. jún. 7. 14:34
 6/55 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de velem soha nem csalta Cs.-t!!! Utána feküdtünk csak le, hogy Cs. elköltözött tőle, utána kezdtünk csak el járni.
2019. jún. 7. 14:35
 7/55 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz a story!
2019. jún. 7. 14:40
 8/55 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj , nem tudtál róla , még azt sem hogy egyáltalán beszélő viszonyban vannak.. Innentől kezdve szerintem lszrja, sőt lehet erre izgul ha van egy kis harc körülötte.
2019. jún. 7. 14:41
 9/55 anonim ***** válasza:
86%

Ha neked ez belefér, akkor semmi gond. Megcsaltak, ennyi. Persze persze... barátok maradtak, meg csak filmeztek. Meg ez meg az, meg ha a nagyanyám villamos lenne én most csilingelnék....

Ha neked rendben van hogy a pasid megkúrta az exét, anyuci meg szemet hunyt felette akkor semmi gond.

Csodálkozom a sok hasonló kérdésen, hogy a mai fiataloknak már tényleg semmi önbecsülésük nincs? :D

Tényleg tök természetes , hogy valaki hazaviszi az exét lekúrja a nappliban anyuék tudtával és semmi gond? :D

Költői kérdés....

2019. jún. 7. 14:42
 10/55 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te elmész egy éjszakára, akkor egyből az exét hívja?

Neked ez nem gáz?

Nekem az lenne, akármennyire baráti is a viszony.. Miért nem egy haverját hívta át?

2019. jún. 7. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!