Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim és az exe - csak szerintem durva, ami történt?
közel 1 éve élünk együtt, megtudtam a pasim anyjától, hogy a párom együtt töltötte az éjszakát állítólag filmnézéssl az excsajával, akivel miattam szakított annak idején.
az alábbi párbeszéd játszódott le köztem és a párom anyja között:
Én: Nem tetszik tudni, hol van D. (a párom)? Nem veszi fel a telót.
Ő: Szerintem még alszik, mert hajnalig filmeztek.
Én: Hogyan? Kivel?
Ő: Hát feljött Cs. (pasim exe), és elkezdtek mozizni, éjjel 3-kor, mikor megébredtem, még nagyban ment a nappaliban a tévé...
Tudni kell, hogy egy nagy házban együtt lakik a párom, az anyja és én. Én aznap éjjel lánybúcsún voltam egy barátnőm esküvőjére készülve.
Szerintetek ez rendben van? Nem tudtam arról, h. Cs-t felhívta magához a pasim, és együtt töltötték, még ha filmnézéssel is az éjszakát.
Nagyon nem egészséges. Nem hogy filmezni, hanem tartani a kapcsolatot az exel. És 99,9% hogy nem csak filmeztek. :D
Ennyire naiv ne legyél.
Persze, hogy nincs rendben :O
Beszéld meg vele mihamarabb!
Ha neked ez belefér, akkor semmi gond. Megcsaltak, ennyi. Persze persze... barátok maradtak, meg csak filmeztek. Meg ez meg az, meg ha a nagyanyám villamos lenne én most csilingelnék....
Ha neked rendben van hogy a pasid megkúrta az exét, anyuci meg szemet hunyt felette akkor semmi gond.
Csodálkozom a sok hasonló kérdésen, hogy a mai fiataloknak már tényleg semmi önbecsülésük nincs? :D
Tényleg tök természetes , hogy valaki hazaviszi az exét lekúrja a nappliban anyuék tudtával és semmi gond? :D
Költői kérdés....
Szóval te elmész egy éjszakára, akkor egyből az exét hívja?
Neked ez nem gáz?
Nekem az lenne, akármennyire baráti is a viszony.. Miért nem egy haverját hívta át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!