Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7hónapja vagyok együtt barátommal, akiről megtudtam, h 1hónap után megcsalt engem a volt bnőjével! ő tagadja, pedig biztosan tudom! Ha legközelebb felhozom neki, akkor már végleges lesz a szakítás! De vmiért mégsem akarom, mert szeretem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 09:44
11/17 anonim válasza:
ha megváltozott azóta, akkor ne szakíts. biztosra tudod, hogy megcsalt?
12/17 anonim válasza:
én úgy vagyok vele ha megteszi 1xszer,megfogja tenni mégegyszer s így tovább nem mondom hogy nem követünk el néhányan jó pár hibát,de ha már az első 1hónap után is félrelép ráadásúl a volt partnerével az 1 kicsit elgondolkodtató,főleg hogy hazudik,tagadja bár ha nincs rá pontos bizonyíték az is lehet hogy csak féltékeny vagy.Annál meg nincs rosszabb s ezzel csak elúszítod a másikat magad mellől.Annyit tudsz tenni hogy őszintén ülj le vele erről beszélgetni,és ha valóban tudod hogy megtette mond meg neki hogy adsz mégegy esélyt,de ha újból rajtakapod vége a kapcsolatnak./a másik van számos jel amiből levágható hogy megtette,csak azt hosszú lenne ide leírni/Bár mégegyszer írom aki megteszi 1xszer megteszi még1xszer s így tovább.
13/17 A kérdező kommentje:
eddig az összes bnőjét megcsalta..nem hiszem,hogy megtudna változni!félek,ha szakítok megbánnám,mert szeretem..de milyen kapcsolat aminek az az alapja,h megcsal:S...ráadásul tagad:S
2010. júl. 8. 12:51
14/17 anonim válasza:
Hát erről van szó.Mérlegeld a helyzetet.Az hogy szereted,nem biztos hogy neked megérné ez hosszú távon:SAz állandó idegeskedés,gyanakvás rengeteg energiát ki fog venni belőled.Persze tudja hogy a turpisságra rájöttél ezért most mindent megtesz érted,hogy ne keveredjen gyanuba.Fél az újboli lebukástól esetleg.Ezek az emberek nem változnak,ha megbocsáltasz neki,nyeregbe fogja magát érezni,s az első adandó alkalommal ismét félre fog lépni.Itt már sajnos szó nincs szerelemről.Nehogy az legyen a vége hogy ő rug ki idővel,és te esel pofára a végén.:SMert mindig találhat az ember jobbat,szebbet okosabbat s ha megtalálja, gondolkodás nélkűl otthagyhat és a következő Nőjével ugyanezt fogja eljátszani.Javíthatatlan esetek:S
15/17 anonim válasza:
ha eddig az összes barátnőjét megcsalta, akkor biztos hogy újra meg fogja tenni.
Ez egy jellembeli dolog. Van aki ezt csinálja, van aki semmiképpen sem csalná meg a barátját/barátnőjét, akármiylen lehetőség adódna. Nyilván ez utóbbi típussal jobb a hosszú távú kapcsolat..
16/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!igen,már ha ránézek akkor is eszembe jut,hogy miért tette meg miért nem őszinte:S...ha bulizni megy az jut eszembe h mikor megy vmelyik exéhez:S..mondjuk azóta bulizni se volt:S..rájött h elveszíthet és most jól viselkedik..de akkor is megtette:S
2010. júl. 8. 14:12
17/17 anonim válasza:
addig fog jól viselkedni, amíg látja, hogy megenyhülsz. utána szépen el is felejti a jól viselkedést. ez így lesz... sajnos itt a szakítás lenne a legjobb megoldás, de tudom, milyen nehéz az. még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!