Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépni kellene? Vagy inkább még várjak? . Na de meddig?!
menyetek el buliba vagy valami, igyatok egy picit, aztán csokold meg, ha esetleg mégsem ugyérez irántad akkor lehet kifogás h jaj csak a pia, de ha öis szeret akor biztos visza csokol, hajrá
16L
Szerintem jó ötlet hogy csak úgy megcsókolod. A lényeg hogy kettesben legyetek, mikor megtörténik.:) Sztem lépj, mert ha feleslegesen vársz arra, hogy Ő lépjen, leheth jön valaki más aki gyorsabb. Tudod hogy tetszel neki, és Ő is tetsziki neked, akkor léépj Te!:)
Ez csak egy példa, más szitu, de ez is azt bizonyítjas hogy a pasik nem nagyon mernek lépni. Tegnap a strandon a bnőmmel flörtöltünk egy sráccal a strandon. Teljesen egyértelmű hogy akarunk egymástól valamit... Volt olyxan hogy a medencében 3 méter messziről néztük egymást, álltunk egymással szemben, és mosolyogtunk egymásra. Vártunk hogy lépjen, hisz ő a fiú. Pár órán keresztóül megnt ez, és az utolsó pillanatban léptünk mi, este 6 óra körül. Leszüólítottuk és tökjól elbeszélgettünk, örülök hogy megismertük, nagyon aranyos srác. Kb 20 percet beszélgettünk, mert már mennie kellett haza, de megérte:) azéárt jobb lett volna ha pár órával többet tudunk beszélgetni. Szóval szerintem lépj nyugodtan. Örült nekünk.:D Neked is örülöni fog a srác.... csókold meg!;)
Meg szokott ölelni...óó hát akkor csókold meg!!!:D
Minél hamarabb!!! Nem szoktam ilyen tanácsot adni senkinek, de ebben az esetben...tedd meg:)
Szinte látlak titeket magam előtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!