Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ekkora lúzer a világon?
Nem a férfi a lúzer.
A nő aljas.
Egy lány véleményét hallották
"alfa kölykét" Te most trollkodsz? Ez marhára nem vicces téma, egyik rokonommal megesett! És nem volt lúzer, sőt inkább őt neveztem volna "alfának". A nő meg megszívta, mert a megtermékenyítőnek nem kellett nagyon ő sem, meg a gyerek sem. Szegény átvert férfi meg simán gondoskodott volna utána is a gyerekről, na mindegy nem részletezem, számomra ez horror kategória.
N
Oh, semmi gáz!
1. Sosem az az apa aki megcsinálja, hanem aki felneveli.
2. Az állambácsi szerencsére kicsinálja az ilyen aranyos nőszemélyt.
És egy történet:
Tudtam, hogya második gyerek nem az enyém, még is szeretetben neveltem fel!
Exem azt hitte, hogy nem tudom és hülye vagyok, ám nagyon nem jött be.
A gyerek semmiről nem tehet, így lett egy apja aki becsületre nevelte!
Nézzük a mostani felállást:
Anyuka valahol bujdokolva sír, mert...
- A saját gyereke szembeköpi és leszarja (pedig nem is tud az egészről)
- Vagyoni és nemvagyoni kártérítést igélnyeltem 25millát amit a 2. fokú bíróság is megítélt!
Az egészről a FIAM!!! nem tud semmit, és ez így is marad örökre!
Köszönöm, de nincs miért :)
Minden jóérzésű férfi ugyan ezt tette volna!
Ma már a nagyobbik 21, a kisebbik 19. :)
Mindkettő nagyívbe kerüli az "anyját", pedig soha egy rossz szót nem mondtam rá!
Sőtt, anyátok, ismeretik, ilyen... fogadjátok el olyannak amilyen, maximum tartsátok azt a távolságot amit úgy gondoltok...
Az ilyen nő nem csak a férfivel ilyen akinek hazudott, hanem az emberekkel, és mindenkivel.
Az élet pont ugyan úgy adja neki vissza mint amit Ő tett :)
Egyébként becsülendő hogy felnevelted a gyereket, és borzasztó a nő aki kakukkfiókáról képes hazudni, de azért ez kimeríti a "rossz szó" fogalmát: "Sőtt, anyátok, ismeretik, ilyen... fogadjátok el olyannak amilyen, maximum tartsátok azt a távolságot amit úgy gondoltok..."
Nem az a lényeg mit mondasz, hanem ahogyan mondod.
De egyébként igazad van, csak kommunikálhatnál egyenesebben.
Nincs mit egyenesben kommunikálni.
Mosolyogva, mivel mindig mindenen mosolygok :D
Hidd el, az ilyen emberre nem kell rosszat mondani, kivívja magának mindenkinél az ellenszenvet. A saját gyerekeinél is.
Vagy azt gondolod a gyerekek hülyék, és nem marad meg bennük, hogy míg apa velük beszélget esténként, mesét olvas, anyuci sehol mert éppen karioke, party, vagy éppen disco est van? :D
Bármiben segítség kellett, csak rám számíthattak, csal én voltam ott amikor szükségük volt rám.
A "megnyert" pénzt is a srácok lakásiara fordítottam mind egy forintig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!