Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki, vagy csak barátként tekint rám?
Tetszik nekem egy lány, akivel nemrég ismerkedtem meg.
(én 13/F ö 14/l)És már felvettem skype-on partnernek, de nem tudom mit higyjek????
Amint belépek skype-ra egyböl rámírt,
és a sulidiszkóban felkért tánczolni(tudom elég nagy lúzerségnek számít,mert által. egy fiu kéri fel a lányt)
de myvipen is megkeresettt.(de nem árultam el neki a vezeték nevemet.)nem volt közös ismerösünk.
elöre is köszönöm!
hat ezek a jelek elegge arra utalnak hogy bejossz a csajnak.
szerintem beszeljetek meg egy randit skype-on es dumaljatok.abbol aztan tobbet lehet tudni mivel szemelyesen vagytok,lehetoleg kettesben.ha arra utalo jeleket ad hogy bejossz neki akkor hajra kiscsavo :D sok sikert de mindenkepp dumaljatok az a lenyeg.meg is kerdezhetned nyiltan hogy csak baratkent tekint rad vagy lehetne tobb is...igy biztosan elobbre leszel :))
hajraa :D
remelem hasznat veszed de mindenesetre felpontozast kerek :) :D (nem mintha az sokat tenne...de azert megis...:D )
Kérdezd meg hogy eljön e veled randizni:
Ha IGEN-t mond, akkor tied a pálya... (nyomás az ágyba XD) Tied lesz a csaj, happy lesz mindenki, tetszel neki...
Ha NEM-et mond, akkor nem lesz semmi, nem szakad össze az ég, meg semmi... VISZONT megtudod hogy csak barátként tekint rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!