Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek "úgy" is tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "úgy" is tetszem neki vagy csak barátként kezel?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom, akit nagyon szeretek és az elmúlt időben kezdek iránta kicsit többet érezni. Régen tetszettem neki, de mégis inkább barátok maradtunk, nem jöttünk össze. Mostanában viszont 1 nap vagy 20-szor elmondja, hogy szeret és hogy milyen gyönyörű vagyok és minden srác álma. Ez nagyon kedves Tőle, de örülnék, ha abban a minden srác álmában Ő lenne benne..Én nem akarom felhozni, hogy mi lenne, ha..mert úgy gondolom, hogy ha akar, majd lép. Azonban nem tudom, hogy ha ilyeneket mond és így viselkedik, érezhet-e többet is szimpla barátságnál. Néha csak a semmiből előhozza, hogy kezdjünk el valami intimebb beszélgetést és én ilyenkor megkérdezem, hogy ezt miért csinálja. Ezzel össze tud zavarni, mert nem tudom, hogy mit érezhet. Gyakran ölelgetjük egymást, van olyan is, mikor csak úgy vágyunk egymás ölelésére és a közelségére. Ez egy egyszerű barátság vagy kicsit több? Szeretném, ha több lenne, mert már megváltozott és sokkal férfiasabb lett, meg nyitottabb.

16/L

2010. jan. 18. 19:02
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
De durva, én ilyen kérdést még nem tettem fel. Olyan gyerekesnek tartottam ezeket a nagy problémákat és most fordult a kocka, én is belecsöppentem ilyenbe:D
2010. jan. 18. 19:07
 2/18 X. Maté ***** válasza:
Hát mivel régen tetszettél neki és te nem viszonoztad, most sokkal félénkebben fog közeledni feléd, tedd meg az első nagyobb lépést te. Már nem ciki ha 1 lány teszi meg az első lépést. 100% hogy többet érez irántad, de ha nem lépsz te se meg ő se el fogtok keveredni egymás mellől és a végén tényleg csak barátok lehettek.,
2010. jan. 18. 19:10
 3/18 anonim ***** válasza:
Szoktál vele egy buszon utazni?
2010. jan. 18. 19:12
 4/18 anonim ***** válasza:
talán elmehetnél vele sétálni, és megemlíthetnéd, hogy valamikor mit is mondott és hogy nem-e érez még valamit irántad
2010. jan. 18. 19:20
 5/18 anonim ***** válasza:
mennyi idős a pasi?
2010. jan. 18. 19:20
 6/18 anonim ***** válasza:

szokta neked mondani h szeret?

ez jelenthet valamit nem?

2010. jan. 18. 19:21
 7/18 anonim ***** válasza:
milyen sűrűn találkozol, beszélgetsz vele?
2010. jan. 18. 19:23
 8/18 A kérdező kommentje:
17 éves, mindennap legalább 5-ször elismétli, hogy szeret. de lehet, hogy az csak ilyen sima baráti szeretet.
2010. jan. 18. 19:42
 9/18 anonim ***** válasza:
és élőben szokta mondani vagy msn-en?(ha fennt van nállad)
2010. jan. 18. 19:58
 10/18 anonim ***** válasza:
és te szoktál neki olyat mondani h szereted?
2010. jan. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!