Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Nők! Ha tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ha tetszene egy férfi viszont merevedési zavara lenne de más módon ki akarna elégíteni vele maradnátok?

Figyelt kérdés
A nők szerint jóképű vagyok, a külsőmmel nagy baj nincs. Jelenleg a merevedésemmel baj van. Szedek gyógyszert de így sem az igazi, mást szeretnék majd szedni. Remélem megoldódik majd a problémám. Kívánom a nőket és magamnak fel is tudom állítani. Ha nem állna fel rátok a férfinek aki tetszik nektek, viszont ki akarna más módon elégíteni titeket ti hosszútávon maradnátok vele? Nyalni és ujjazni most is van kedvem.

2019. jún. 2. 19:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem maradnék. Nagyon rosszul érezném magam, még ha nem is velem van a probléma.. Részemről egy kapcsolatban fontos szerepe van a szexuális életnek, és ennek fő eleme a (jó&sok) szex.
2019. jún. 2. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, miert tetted fel ezt a kerdest? Mit varsz ettol?

A csak kivancsi vagyok nem valasz, te a sajat szemelyes eselyeidet akarod kiolvasni egy anonim forum valaszainak atlagabol. Ne nehezitsd a dolgodat azzal, hogy lehangolo kommenteket olvasol. Az allapotodtol fuggetlenul ismerkedj batran, mert kar volna a jelen helyzet miatt elszalasztani akar a kozeljovobeli boldogsagot.

Sok sikert kivanok a gyogyulashoz. A kuruzsloszerekkel vigyazz, az alternativ megoldasok csak a penzedet es a gyogyulasbe vetett hitedet veszik el. Egy szeretetteljes kapcsolat viszont meg javithat is az allapotodon, ugyhogy azzal teszed magadnak a legjobbat, ha ismerkedsz. :)

2019. jún. 2. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem jarnek impotens fiuval. En szeretekszexelni,ami nem az ujjazasrol szol.

Oldd meg a problemad. Addig meg ne keseritsd meg egy no eletet se.

2019. jún. 3. 00:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Tegnap 22:21 köszi! Utolsó nem vagyok impotens csak nehezen merevedik és van, hogy nem lesz olyan kemény mint amilyennek lennie kéne de néha sikerül elérni.
2019. jún. 3. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha normális a csaj, akkor teljesen egyértelmű, hogy segíteni fog neked, megérti, hogy nem biológiai oka van a dolognak.
2019. jún. 3. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!