Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te kiakadnál rajta ha megtudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kiakadnál rajta ha megtudnád, hogy mikor randizgattatok, ismerkedtetek egy hónapig addig több nővel is szexelt? 20l

Figyelt kérdés
Én abban az időben nem feküdtem még le vele, egy honapig ismerkedtünk, találkozgattunk, addig ő volt másokkal is, én nem. Ez most derült ki 2 hónap kapcsolat után. Téged zavarna?

2019. máj. 30. 00:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul érintene nagyon. Nem onnantól indul el a kapcsolat, hogy lefeküdtünk egymással.

Szakítanék vele.

2019. máj. 30. 08:40
 12/18 anonim ***** válasza:
21%

Ha nem mondja el meg sem tudod.Lehet akkor nem voltak komolyak a szándékai,de az nagy ügy?Most már viszont azok.Ez azért még nem akkora bűn,amit ne lehetne megbocsájtani.

Persze ha szar alakból gyúrták,akkor lehet most ezzel teszteli,hogyan reagálsz majd később egy valós megcsalásra.

Azért én.megkérdeznêm tőle,hogy akkor erre most milten reakciót is vársz?És mi értelme elmondani szerinte.

2019. máj. 30. 08:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is szakító ok. Nekem a párom is én is úgy voltunk hogy egyre koncentráltunk , soha nem hülyítettem többet. Az más, hogy mással ESETLEG találkozik, beszélgetnek, de ennél több nem férne bele.

Mondjuk az exem is anno ilyen volt, már együtt laktunk 3 hónapja(!), de ő még ismerkedett tovább.... meg is csalt folyton.

2019. máj. 30. 08:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna. Valószínűleg szakítanék is, mert ez nagyon alja viselkedés. Bármelyik nemről is legyen szó.
2019. máj. 30. 09:04
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Én is kiakadnék, függetlenül attól, hogy tulajdonképpen nem megcsalás.
2019. máj. 30. 09:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is olyan rég randiztam egy hölggyel (41 éves) és annyira lement őszintébe, hogy bevallotta most már elég >>>régóta<<< nem volt pasival, hogy van egy előttem lévő ismeretsége és vele találkozgat ilyen téren. :) (Amúgy ha csak felszínes dolgokat nézzük elég csinos, ezen csodálkoztam). De csomószor exkuzálta magát és biztosított, hogy ha közöttünk komoly lesz, akkor megszakítja azt. Én amúgy totál megértő vagyok, mondtam is neki, hogy ámbátor nem az én stílusom, de az ő dolga meg minden. Igazából meg sem kellett volna osztania, kb, de értékeltem, hogy korrekt módon beavatott, mondtam is neki! :)

De azért érdekes volt, na. :))

40F

2019. máj. 30. 09:15
 17/18 lilla64 ***** válasza:
Igen,kiakadnék,de,hogy megbocsájtanék-e,azt nem tudom.Azt az egy hónapot ki lehetett volna birni.
2019. máj. 30. 09:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is a húszas éveim elején járok, de ilyen fel sem merülne bennem, hogy amíg randizgatok/ismerkedek egy lánnyal, addig random összefeküdjek másokkal. Ez nagyon undorító, már nem is beszélnék vele a helyedben. De szerencsére nem vagyok, neked viszont azt kívánom, hogy jól dönts!
2019. jún. 3. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!