Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te kiakadnál rajta ha megtudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kiakadnál rajta ha megtudnád, hogy mikor randizgattatok, ismerkedtetek egy hónapig addig több nővel is szexelt? 20l

Figyelt kérdés
Én abban az időben nem feküdtem még le vele, egy honapig ismerkedtünk, találkozgattunk, addig ő volt másokkal is, én nem. Ez most derült ki 2 hónap kapcsolat után. Téged zavarna?

2019. máj. 30. 00:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Nyílván nem fogja reklámozni miközben ismerkedtek. Engem zavarna , de elfolytanám magamban, nem lényeges, csak ismerkedtünk még, nem a gazdája vagyok. Elrendezte a dolgait mielőtt összejött Veled és kész
2019. máj. 30. 00:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként igen, csak fordított esetben. Mivel én egyszerre csak egy emberre koncentrálok, ezt várom el a nőktől is. Szerintem ez gyökérség. 31F
2019. máj. 30. 00:56
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Nem lennék ilyennel. Nem csak a többi partner miatt, hanem mert nem mondta el.

Az persze más, ha nős, és elmondja az elején, az ott oké.

2019. máj. 30. 01:08
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Hivatalosan nem voltatok együtt. Felesleges vita téma. Ha téged zavar ne legyél vele együtt! De sajnos itt nem tudok igazat adni neked.
2019. máj. 30. 01:40
 5/18 Rockarc ***** válasza:
90%

Ezzel csak annyit bizonyit, hogy nem voltak egyaltalan komolyak a szandekaid veled. Igazan csomot kothetett volna a farkara arra az 1 honapra, de lathatoan esze agaban sem volt. En elhajtanam, egy kapcsolatban fontos a masik tisztelete, o pedig erre lathatoan keptelen. Raadasul ez minositett eset, mert a masokkal kitetel az egynel tobbet jelent. Es mindezek mellett rohadt felszines embernek is tunik, erzelemmentes es gatlastalan.

Az ilyenekbol lesznek kesobb a megcsalasok, hiszen nem tisztel, se baratkent, se nokent, se parodkent. Ezzel inditani egy kapcsolatot, hat nem irigyellek.

43F

2019. máj. 30. 01:56
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam szakító ok lenne. Szerintem első randin már el lehet dönteni, hogy érdekel-e annyira a másik, hogy ha minden klappol komolyan gondold vele.
2019. máj. 30. 04:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna. Az addig ok, hogy nem megcsalás, mert mèg csak ismerkedtetekk, de azèrt az nem valami bizalomgerjesztő, ha valaki ennyire nem bír magával.
2019. máj. 30. 06:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a korábbiakkal, bár technikailag mondhatni semmi közöd hozzá, azért ne mondja már nekem senki, hogy egy hónapot nem lehet kibírni, ha őszintén komolyan ismerkedsz a másik emberrel. Az már az elején látszik és érzi az ember, hogy van-e ebben az ismerkedősdiben potenciál, és nem olyan hosszú idő az, amíg ez vagy abbamarad, vagy véglegessé válik. Nem megcsalás, de én zokon venném és nem igazán tudnék benne bízni, rosszul esne, hogy amíg én már a kezdetektől komolyan gondoltam vele, ő addig össze-vissza szexelt másokkal. Nem jó indulás egy kapcsolathoz, félnék, hogy később is hasonlóan viselkedne.
2019. máj. 30. 07:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem viszont megcsalás. De én a kapcsolat kezdetét az első randitól számolom, mikor eldöntöttétek, hogy lesz folytatás.

Nem folytatnám ezt vele. Nem egymást keressük, ha szerinte ez így rendben van.

2019. máj. 30. 08:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen kiakadnék, ezért nem folytatnám vele az ismerkedést.
2019. máj. 30. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!