Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja, hogy most,28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja, hogy most,28 évesen érzem magam a legjobban?

Figyelt kérdés

28/N vagyok, a párom 27/F, 4 éve együtt. Kb. egy éve ilyenkor elért az önbizalmam egy mélypontot, elegem lett abból, hogy soha nem tudok bátran felvenni egy bikinit, sem csinos ruhákat, mert olyan löttyedt fajta sovány voltam, és nem tudtam sminkelni sem, csak bénán. Elkezdtem edzeni, teljesen átalakítottam a ruhatáram, és pár hónap alatt majd' kiugrottam már a bőrömből, annyira jól éreztem magam végre. Azóta is folytatom az új életmódom és még tovább javult a helyzet.

A páromat viszont zavarja a dolog. Neki én vagyok az első barátnője, és sokszor hallgattam már, hogy mennyire szenvedés volt 20 felett szűznek lenni, és rám is mennyit kellett várnia. Az egész kapcsolatunk alatt végig rettegett, hogy elhagyom. Pedig mindig mondtam, hogy szeretem, de mégis volt benne valami kiszolgáltatottság, mert szerinte monopolhelyzete van a huszonéves nőknek. Engem nem érdekelt, mert szerettem, és nem érdekelt, hogy milyen könnyen találnék mást stb.

Tegnapelőtt beszólt egy olyat, hogy nagyon zavarja, hogy még így sem egyenlítődik ki a helyzet a fejemben, hogy közeledek a 30-hoz, sőt, most lett igazán nagy arcom. Pedig akárhogy küzdök, akármilyen ruhákat veszek fel, soha többé nem leszek már 20. Mondom, szebbnek, értelmesebbnek érzem magam, mint 20 évesen, szóval nekem nem baj, de kösz a bunkóságot. Utána elhangzott az, hogy akárhogy is érzem magam, csak nevetség tárgya vagyok, messziről ordít rólam a kétségbeesett rettegés, és látszik, hogy a közelében sem vagyok a 20-nak.

Nagyon rosszul esett, sírtam is utána, és ráadásul tudom, hogy nincs igaza, mert sokkal fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál, valamint a tükröt is ismerem. Rengeteg udvarlóm is van, alig győzöm őket visszautasítani.

Miért zavarja őt ennyire, hogy van önbizalmam? Nem vagyok qrvás, nem vagyok elszállva magamtól, nem akartam elhagyni sem őt soha, csak végre jól érzem magam a bőrömben, és szép nőnek érzem magam, nem löttyedt, szürke egér kislánynak. Ennyi az egész...

2019. máj. 28. 14:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jól tudod, miért csinálja, hiszen leírtad. Most erre mit vársz?

A barátod súlyosan önbizalomhiányos, az is volt mindig is, és folyton retteg emiatt, hogy elhagyod, meg attól is, hogy ő nem talál mást, elvégre korábban sem sikerült neki ismerkednie.

Ez még egy dolog. Azt viszont döntsd el te, hogy megfelel-e neked az, hogy a másik a saját komplexusán nem úgy dolgozik, hogy példát vesz rólad és ő is energiát tesz önmagába, fejleszti magát, a külsejét, vagy legalább az önbizalmát.. Hanem helyette lehúz téged is az ő szintjére, és toxikusan viselkedik veled, bánt, csakhogy maga mellett tartson.

U.I: Egyébként én is szuperul érzem magam 28 évesen, legutóbb mikor szórakozni mentem, mindkét helyen elkérték a személyimet is. :D És a párom is féltékeny néha, meg olykor önbizalomhiányos, de nem gondolom, hogy -esetetekben 4 év alatt- normális és egészséges lenne, ha még ott tartotok, hogy a másik nem bízik meg benned és a viselkedése is elfogadhatatlan. Az én párom dicsér és büszke rám így is, ezt a jellemet én pl nem viseltem volna el.

2019. máj. 28. 21:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Kinyitnám az ajtót és közölném vele, hogy nem kell egy lassan 30 éves ,, öreg`` lánnyal együtt lenni, mehet hajkurászni a 20 éveseket.
2019. máj. 29. 22:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Na mi lett a sztori vége?
2019. máj. 30. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!