Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat zavarja, hogy úgymond "tökéletes" vagyok?
A "tökéletes" emberektől általában falra mászik mindenki, senki sem szereti az okoskodásokat, én vagyok a legjobb, stb...ket hallgatni.
És ez nem alacsony önbecsülés kérdése, ez nettó fszság amit a 3-as ír, természetes, ha van egy öntelt, pökhendi, kihaénnem típusú ember, zsigerből azt a reakciót váltja ki bárkiből, hogy na ezt jobb elkerülni, vagy nem egy légtérben lenni vele.
Vannak, akik lazábban kezelik az életet, nőkben meg az ilyen okostojások különösen idegesítőek, jellemzően kisebbrendűségi komplexusuk van többnyire.
Meg maradjunk annyiban, nem egy férfinek kellene felnézni a nőre, hanem fordítva. Aki így gondolkodik, válasszon nő létére barátnőt, vagy ne éljen párkapcsolatban.
A barátod gyerekes. Önmagával vannak gondjai a leírtak alapján és ezt úgy palástolja, úgy próbálja kezelni hogy téged piszkál és benned próbál hibát keresni.
Wc-s dolog... óvodás szint. Emberek vagyunk basszus. Milyennek kéne lennie?
Minek kéne gügyögni a párodnak? Ezt nem is értem.
Benned próbál hibát keresni pedig magával vannak gondjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!