Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a párom? .
Lassan 9 hónapja ismerjük egymást és lassan 7 hónapja vagyunk együtt. Az elején csodálatos volt minden. Mindenhova együtt mentünk ( ő ragaszkodott hozzá ), mindent elmondott és meg tudtunk beszélni.
Volt egy nagyobb veszekedésünk és ő szünetet kért (2nap) aztán lett belőle 9 de találkoztunk 1-2x és az utolsó nap elmondta, hogy ő ez idő alatt csak játszott velem
Direkt olyanokat írt hogy felidegesítsen.
Rosszul érzete magát utána és mondta, hogy nem szeretne elveszíteni mert mással nem szeretne lenni de azóta... minden megváltozott
Nem értékeli hogy főzök, mosok, takarítok, nem mondja hogy szeret és már puszit se nagyon ad.. bulizni is eddig mindig együtt mentünk de már az utolsó alkalommal amikor mondtam neki hogy én szeretnék menni akkor ő mondta hogy nem aztan aznap amikor mentunk volna mondta hogy ő elmegy a haverjaival.. persze én is elmentem barátnőmmel és vegül egy helyen buliztunk de mintha nem is ismert volna úgy foglalkozott velem
Kérdeztem már tőle, hogy szeret e még meg hogy mi történt hogy ez van de nem adott olyan választ ami jelezne valamit meg kicsit ideges is lett.
Nagyon ki vagyok már ettől és egyre jobban esek magamba
Mit csináljak hogy minden jó legyen megint? Kérlek segítsen valaki valami tanáccsal! Elveszíteni nem akarom :(
'ő szünetet kért (2nap) aztán lett belőle 9 de találkoztunk 1-2x és az utolsó nap elmondta, hogy ő ez idő alatt csak játszott velem
Direkt olyanokat írt hogy felidegesítsen.'
Elárulod, hogy miért viselkedsz lábtörlő szolgaként? Miért alázod meg magad, hogy ilyenek után még vele vagy?
Aranyat sz-rik és az illata is frissebb a tiszta levegőnél? Esetleg a rákkutatásban van kiemelkedő szerepe és nélküled nem folytatná?
Mi vesz rá egy embert, hogy ennyire megalázza magát, mint te teszed?
Komolyan érdekel. Remélem előbb utóbb rájössz, hogy menekülnöd kell ettől az embertől.
Ez ennyi volt.
Né alazd tovább magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!