Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek élt már túl válságot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek élt már túl válságot a kapcsolata, házassága, elmondaná, hogy mi volt a probléma és hogyan oldódott meg?

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt több ilyen is már. Ha összegezni kéne az a tanulság (bármennyire szentimentálisan is hangzik), hogy ha tényleg szereti egymást őszintén mind a két fél, és ez "átmegy", tehát tudják egymásról ezt, akkor meg van az alaphelyzet, hogy meg akarják együtt oldani a dolgokat. Ha fontosak egymásnak, akkor nem akarnak követelőzni, kiszállni, mert a másik fontos, és sok dolog jelentéktelenné válik. Sokszor semmiségek miatt esnek egymásnak emberek, és ütik az asztalt. Van amikor nem éri meg. Jobb engedni, lehet hogy a másiknak nem könnyű változni, de ha szorítva van akkor sem biztos hogy van értelme kipréselni belőle változást.

Ha figyelnek egymásra, szeretik egymást, akkor tudnak elnézőek is lenni a másik baromságai miatt.

Vannak nyilván durva esetek, az megint más dolog. De alapvetően tényleg az a kérdés, hogy szívből szeretik-e egymást. Ha nem, akkor lehet hogy régen sem volt szívből, csak úgy félig-meddig.

2019. máj. 26. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
A párom nem foglalkozott velem. Sok volt a munka, aztán gyakran ment a haverokkal kocsmázni kikapcsolódás képpen. Egyedül voltam, csináltam én is a dolgom. Egymás mellett éltünk, de nem együtt. Kértem, hogy legyenek közös programok, hiába. Aztán egyszer kiborultam. A párom akkor kapott észbe. Azóta lassan javul a helyzet. Próbálunk újra összecsiszolódni. De nálunk nem volt szó elhidegülésről, inkább csak "leszoktunk" egymás társaságáról.
2019. máj. 26. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Nálunk volt több válsághelyzet is volt, amikor feltorlódott egy csomó dolog, közeli családtagok elvesztése, az anyagi életünk teljes kilátástalansága, munkahelyek elvesztése, lakhatási helyzet bizonytalansága, tehát úgy egyszerre minden borzasztó dolog, amit így el tudsz képzelni, 2-3 hónap leforgása alatt, nem volt jó. Se szex nem volt akkoriban, jó ideig, a felgyülemlett feszültséget gyakran egymáson vezettük le, sokat veszekedtünk, nagyon sötéten láttuk a jövőt. De átvészeltük, mert kitartottunk egymás mellett, nem sárdobálás meg egymás hibáztatása lebegett a szemünk előtt, hanem inkább az őszinte igyekezet, hogy megoldjuk, hogy ezt átvészeljük, hogy jobb legyen. Nehéz volt türelmesnek lenni, de végül jobb lett az életünk, mint előtte volt (a családi tragédiákat leszámítva persze), és a kapcsolatunk is erősödött ezáltal, mert egymást támogattuk, a másikból merítettük az erőt, és kitartottunk.
2019. máj. 26. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!