Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak mit tegyek?
A párom és én 6 éve vagyunk együtt 3éve együtt is élünk. Mindkettőnknek ez az első kapcsolat. A párom bevallotta másfél év után hogy el volt egy utca lánynál. Le nem feküdt vele csak orális szex volt. Nem tudom mit tegyek.Megbocsássak, vagy dobjam ki?
Várom a tanácsokat és válaszokat minél előbb.
De legalább bevallotta,én ezt az egyetlent de csak egyszer megbocsájtanám,de ki milyen,ha téged ez nagyon bánt,akkor szakítsatok,nehogy utána mindig felhozd" neki,h bezzeg te megcsaltál,mert annak nem lenne jó vége.
Rajtad múlik elviseled e,6 év hosszú idő,te ismered milyen,és mennyire bízol meg benne,mint említettem én ezt még elnézném,de soha többet soha semmit már nem,akkor menne a levesbe 6 év ide vagy oda...akkor már nem érdekelne!
23/L
Én kidobnám, mivel többet nem tudnék benne bízni és ha nincs bizalom, akkor megette a fene az egészet.
Tudom, hogy fordítva is így lenne.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!