Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házimunkához nem megfelelő hozzáállás?
Mindketten sokat dolgozunk napi átlag 10órát.
Az én munkaidőm kötetlenebb ezért igyekszek a házimunka terén besegíteni.
Bnőmnek 2allasa van de a másodállásban előfordul h lemondja a vendége az időpontját és ha nincs ki jöjjön a helyére így néha csak ledolgozza a főállásában a 8órát és du.4tol szabad.
Alairom h pihenni is kell de amikor szólok neki h mikor óhajtja ezt v azt megcsinálni akkor az a válasz h majd ha lesz ideje.. Na már most 2napja du. nem csinál semmit csak tvzik pedig most tudna egy kicsit a lakással foglalkozni legalább az egyik nap.
Konkrét pelda:
Már 1.5honapja mondta h le kell vizkotleniteni a zuhanyt és majd megcsinálja ha lesz ideje.. most volt de semmi nem lett belőle..
(Megcsináltam volna már de allergiám van a vegyszerre..)
A családját se, nem hogy őt.
Ez meg ahelyett, hogy megbecsülné, aki kitart mellette, inkább ott bántja, ahol éri.
A családja külön misèt megèr...
Sajnálom nagyon lányt, el nem tudom kèpzelni mit szeret a kèrdezőben, mièrt ragaszkodik hozzá.
Èn egy sótlan, jèghideg, teljesen èrzelemmentes embert látok benne, akit nem mozgat más, csak a pènz, pènz ès pènz hajkurászasa, tartalèkolása mindenek felett, a kötelessègek betartása, elvègzèse bármi áron. Se szórakozás, mert az pènzbe kerül ugye, se lazulás, mert akkor mègis hogy lesz minden elvègezve, ès ami a legfontosabb, a szeretet semmi szikrája nem èrezhető. Csak kifogásolni, "bántani" tudja.
Persze, hogy szerencsètlen lánynak már èlni sincs kedve, nemhogy házimunkát vègezni meg anyucièk vállalkozásában segèdkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!