Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek félni, hogy 1-2 év alatt kiszeretek a párjaimból?
Volt egy barárom, vele a kapcssolatunk 2 évig tartott, én szakítottam, már nem tudtam elviselni pár dolgát, amit említettem is neki, de nem változott. Utána jött a mostani párom, vele eleinte semmi bajom nem volt, de most 1 év után, ugy kezdem érezni, hogy ő sem az igazi. Sokszor idegesít amit csinál.
Mi lehet velem? Vagy még nem találtam meg az igazit?
21/l
Vedd számba:
- Mit szerettél a párjaidban? Miért őket választottad? Miért választottad?
- Miért szakítottál velük? Mi változott meg? Ha volt konkrét oka, akkor az meg volt a párkapcsolat előtt/alatt is?
Sok oka lehet annak, hogy miért nem találsz olyat, aki hosszú távon meg fog. De az önvizsgálatot nem lehet megspórolni ehhez.
Az elsőben szerettem, hogy pasis, jó képű, tetszett a karja, hogy hasonlóan gondolkoztunk, sportolt, ezért is választottam. A mostani párom (nem szakítottunk) pedig érett férfi már, mindenhez ért, rengeteget nevettetett, sokat beszélgettünk, rendes ember.
Az elsővel azért szakítottam, mert még gyerekes volt és nem is volt jo vele a szex, beszólogatott bunkó módón és alig segített ha volt valami tennivalo.
A mostani barátom persze segít, de alig érzem h foglalkoztatom, pedig azt mondta h szeret velem foglalkozni és szokott is. De mindig otthon vagy a gyárban dolgozik, ugy érzem neki minden fontosabb nálam, viszont azt állítja nem. A szexet nagyon szereti velem. Én is vele.
Szerintem én vagyok neked a tökéletes.
Edzek,tetoválásaim vannak,mosogatok,főzök,takarítok,olvasok,intelligens vagyok,jó humorral rendelkezem. :) (viccesnek tűnik,meg egó tuningnak, de ez az igazság.) 22/F
Egy dolgot nagyon nem értesz. Az lesz az igazi akiért TESZEL, hogy az legyen.
Nem, a szerelem nem múlik el, sem a rózsaszín köd. Illetve persze, magától, ha semmit nem teszel a megőrzéséért akkor elmúlik. De a szerelem fenntartható, ha MUNKA van a kapcsolatban. Minden napos munka.
Amíg nem tudod, hogy hogyan is kell munkát fektetni egy kapcsolatba és nem érted meg ennek a fontosságát addig soha nem lesz 2-3 évnél hosszabb kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!