Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hinni a női megérzésnek?
Ha eddig voltak már bevált női megérzéseid, akkor lehet hinni nekik, ha eddig nem, akkor nem.
Egyébként pedig lehet, hogy "csak" eljegyzésre készül 7 év után.
A legfőbb gond az, hogy valamiért megrendült benne a bizalmad, pedig nem is adott okot rá. Lehet, hogy így fogod elijeszteni. Bízz benne vagy beszélj vele erről.
köszönöm a válaszokat :)
volt már rá példa hogy gyanakodni kezdtem 2 éve hogy megcsalt..sosem néztem bele a facebookjába ezelőtt és most sem. egyik éjjel kimentem pisilni és rezgett a telefonja. mondom megnézem mennyi az idő. és láttam hogy egy ő stílusának megfelelő lány írta neki hogy jó volt veled és köszönöm a bacardit.. másnap kimagyarázta ezt amikor rákérdeztem hogy nem dolgozni voltál? mert tudom hogy bacardiztál egy csajjal.. és azt mondta mint barátok megittak egy bacardit munka után.. beszéltem a csajjal is ő is ezt mondta.. a csajnak volt pasija amikor ez történt. gondolom ha történt volna valami se árulta volna el a csaj , mivel a pasija külföldön dolgozik és küldi neki haza a pénzt.. és amikor ez történt akkor is egy fura megérzésem volt :/ mint most..
A megerzes az a tudatalatti mukodesenek az eredmenye. Nem csak a kedvessege valtozott meg, vannak mas jelek is, amiket tudatositani nem sikerult, de mar eszrevetted. Akkor egy masik noi parfum stb.
Nalam mar az elso eset is kivagta volna a biztositekot. Jo esellyel mar akkor is volt valami, es megint van valami. Akivel mar ilyen viszonyban van, ott mar nem az a kerdes, hogy lefekudne-e vele, hanem az, hogy a masik benne van-e a buliban. Ha igen, akkor meg is teszi. Sajnalom.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!