Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalják a nők nehezebben a felelősséget?
Elég sokszor látni az oldalon, hogy a nők arról kérdeznek, hogy miért vonzanak be rossz pasikat, miközben ez egyszerűen döntés kérdése. Férfitől ilyen kérdést még nem láttam és élőben sem hallottam. Nőktől viszont rendszeresen.
Amikor válásról/szakításról jön egy kérdés, akkor is elég sok női válaszoló mindenáron a férfit próbálja felelősként kihozni.
A való életben ilyesmiket jóval ritkábban látok. Szerintetek itt miért jellemző ez a nők részéről?
Kérdező, nem vagy egy lángész, vagy direkt nem akarod megérteni az értelmes válaszokat, sebaj.
Maradjunk annyiban, hogy ott követed el a legnagyobb hibát, hogy az itt kérdező vagy válaszoló több száz nő eltérő véleményét összemosod, és ebből létrehoztál egy hibridet, az "itteni nők"-et. Az itteni nők ezt mondják, az itteni nők azt mondják...nem mondják azt. Ugyanis az itteni nők is sokfélék, egymással eltérő véleménnyel. Ha nem csak az tűnne fel, ami vörös posztó neked, akkor látnád, hogy nők is vitatkoznak különböző témákról az oldalon. Pl bántalmazó kapcsolat, kezdeményezés, párválasztás stb.
A kezdeményezés elutasítása nem hárítás, ennek nagyon egyszerű oka van, amit már leírtam itt többször, a kedvedért nem koptatom ez ügyben a billentyűt ha nem kéred külön mert látom nem érdekel igazán az ok,csak tobzódsz itt a véleményedben.
Ami a választást illeti, mit szólsz ahhoz a nőhöz, akinek 3 paisjából 3 lett alkesz. Úgy, hogy amikor megismerte őket, az egyik egyáltalán nem ivott a másik kettő meg csak alkalmakkor, buliban, ritkán. A végén mindhárom oda jutott, hogy naponta iszik. Azt hiszem, ez a nő jogosan megkérdezheti magától, hogy miért olyan pasikat vonz be, akik a végén alkeszek lesznek, hiszen ő is tudja, hogy nem minden férfi az, sőt. Akkor mi ennek az oka? Aztán vagy elindul az önismeret útján, vagy nem. Az hogy te elolvasol egy kérdést a felismerés fázisában, nem jelenti azt, hogy az illető onnan sosem fog elmozdulni. De mindegy, ehhez már az kéne, hogy valóban érdekeljen a probléma lényege, ne csak a saját véleményed akard visszahallani.
Amúgy rengeteg nő foglalkozik önfejlesztéssel, eljár pszichológushoz, tanácsadóhoz. Férfiakra ez a legritkábban jellemző (tudom, segítő foglalkozásom van és magam is járok pszichológushoz, vele beszélgettünk már a nemek közötti arányokról, ami elkeserítő.)Szóval ne állíts olyat, amit statisztikával nem tudsz igazolni.
Arra meg már ki sem térek, hogy a választásokon való döntést öszehasonlítod azzal, kivel randizol. Ha nem látod a különbséget a két helyzet között, akkor kár beléd a szó.
Attól, hogy a hárításod nem nevezem másnak, felesleges hozzám vágnod olyanokat, hogy nem vagyok lángész. Én kérek elnézést, hogy annak nevezem a dolgokat, amik. Ha nem áll szándékodban felfogni azt, amit leírtam, akkor ne csak rajtam kérd számon a dolgot, hogy nem fogok fel valamit.
Ha valóban több 100 nő eltérő válaszát vonom össze és keverem, akkor miért csak ugyanolyan szintű válaszok érkeztek? Ennyit erről.
"A kezdeményezés elutasítása nem hárítás, ennek nagyon egyszerű oka van, amit már leírtam itt többször, a kedvedért nem koptatom ez ügyben a billentyűt ha nem kéred külön mert látom nem érdekel igazán az ok,csak tobzódsz itt a véleményedben."
Reagáltam rá. Érthető, hogy nem írod le ugyanazt, ha képtelen vagy a cáfolatomra érvvel reagálni.
"Ami a választást illeti, mit szólsz ahhoz a nőhöz, akinek 3 paisjából 3 lett alkesz. Úgy, hogy amikor megismerte őket, az egyik egyáltalán nem ivott a másik kettő meg csak alkalmakkor, buliban, ritkán. A végén mindhárom oda jutott, hogy naponta iszik. Azt hiszem, ez a nő jogosan megkérdezheti magától, hogy miért olyan pasikat vonz be, akik a végén alkeszek lesznek, hiszen ő is tudja, hogy nem minden férfi az, sőt. Akkor mi ennek az oka? Aztán vagy elindul az önismeret útján, vagy nem. Az hogy te elolvasol egy kérdést a felismerés fázisában, nem jelenti azt, hogy az illető onnan sosem fog elmozdulni. De mindegy, ehhez már az kéne, hogy valóban érdekeljen a probléma lényege, ne csak a saját véleményed akard visszahallani."
Engem valóban érdekel a probléma és nem csak a nememért folytatott önérzettől elvakulva, mint téged. Ha 3 pasiból 3 alkesz, akkor elég kevés nő írja azt, hogy rosszul választott. Ellenben, ha egy férfit 3 nő megcsal, akkor egyből jönnek azok a válaszok, hogy biztos OLYAN lányokat választott.
"Amúgy rengeteg nő foglalkozik önfejlesztéssel, eljár pszichológushoz, tanácsadóhoz. Férfiakra ez a legritkábban jellemző (tudom, segítő foglalkozásom van és magam is járok pszichológushoz, vele beszélgettünk már a nemek közötti arányokról, ami elkeserítő.)Szóval ne állíts olyat, amit statisztikával nem tudsz igazolni."
Majdnem pszichológusnak mentem. Ez nagyon jól hangzik, hogy több nő jár pszichológushoz és tanácsadóhoz, de nem teljesen igaz. Több nő jár el pszichológiával kapcsolatos előadásokra, ez tény. Konkrétan pszichológushoz járással kapcsolatban a fiatalabb korosztályban már egyenlőek nagyjából a nemek. A felettük lévőknél meg azért nem, mert a férfiak úgy lettek kondicionálva a társadalom által, hogy nyomják el az érzelmeiket.
Amúgy, ha már ilyenekről beszélgetünk, akkor vegyük már ide, hogy az asztrológiában több nő hisz, ami szintén hárítás és a történésekért a csillagokat való okolás. Ezós oldalakon, ezós eseményeken is bőven több a nő.
"Arra meg már ki sem térek, hogy a választásokon való döntést öszehasonlítod azzal, kivel randizol. Ha nem látod a különbséget a két helyzet között, akkor kár beléd a szó."
Ha nem látod a párhuzamot, mert cáfol téged és kényelmetlen, akkor rád főleg kár a szó. Ezek után érthető, hogy a kérdésre sem tudtál kielégítő választ adni, csak támadtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!