Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párkapcsolati Szabályzatot aláírva kell visszaadni?
Elég furcsa dolog történt velem. 21 éves férfi vagyok, összejöttem egy 24 éves lánnyal, nekem ő az első párkapcsolatom. Ma ideadott egy majdnem 3 oldalas kinyomtatott dokumentumot, a tetején "Párkapcsolati Szabályzat" címmel, hogy olvassam el. Ilyenek vannak benne, hogy:
"1, Megcsalással kapcsolatos szabályok.
Megcsalásnak számít:
1/a, Mással történő szexuális kapcsolatos létesítése.
1/b, Párkapcsolaton kívüli csókolózás."
Stb...
A hatos pontban meg ilyenek vannak:
"6, Háztartással kapcsolatos szabályok.
6/a, Az említett felek kijelentik, hogy a háztartás vezetése kettejük közös, egyenlő arányú feladata.
6/b, A háztartási feladatok közé tartozik:
- Főzés, mosás, vasalás, mosogatás, rendrakás, ágyazás, porszívózás, felmosás, udvar tisztán tartása.
6/c, Amennyiben valamelyik fél az előzetesen tisztázott, rábízott feladatot nem látja el, köteles a következő hónapban dupla adag házimunkát vállalni."
Ezt azért nem értem, mert nem is élünk együtt, sőt, egy hét után ez még csak szóba sem került...
Mit csináljak ezekkel? Két példányban adta ide, ő minden oldalát aláírta. Nekem is alá kell írnom, és az egyik példányt visszaadni?
Szerintem ez vicces. Ilyenről még nem is hallottam eddig.
Írd alá, ha egyetértesz a benne foglaltakkal.
Záradékként egészítsd ki, pl minden este köteles orálisan kielégíteni akkor is ha nincs kedve.
Hibás/elmaradt teljesítés esetén kötbért számítasz fel, vagy egyéb opciókat.
Azért az hihetetlen, hogy itt mennyi ember nem nézi a Big Bang Theoryt.
Olvasd el, tárgyalj. Pl a heti vállalt szexmennyiségről.
Jó, hogy aláírt két példányt. Írsz 1-1 lapot a karmikus fejfájásról (nemakarma), hányszor kell szexelnie, eljárhat e magában idegen hapikkal, majd lefűzöd és te is szépen aláírod.
32/f
"Azért az hihetetlen, hogy itt mennyi ember nem nézi a Big Bang Theoryt."
És? Mi a probléma ezzel? Az megvan, hogy mindenkinek más ízlése van? :)
Amúgy nekem ez a szerződés semmiben sem másabb, mint amit itt a pasikák szoktak írni, hogy csak házassági szerződéssel vedd el a csajt, meg instant apasági vizsgálat. De persze, a válaszokból rögtön kiderül, hogy ezt is csak pasiknak lehet természetesen. Egy nőnek kuss van, ő nem követelőzhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!