Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miből fakad a legtöbb párkapcsolati probléma?
Szerintem az ember hibáiból. Senki sem tökéletes, épp ezért egy kapcsolatban szinte minden apró rossz szokás, berögződés kijön. Ezeket kezelni,illetve fejlődni belőlük már komoly "művészet". Sokan csak egy szakítás hatására képesek valódi tanulságot levonni (még többen talán akkor sem).
Nagyon nehéz meghúzni a vonalat, hogy mi az a változás, ami még nem mond ellent a természetünknek, nem veszítjük el önmagunkat tőle. Mi az a fejlődés, amire képesek vagyunk, és mi az, ami csak belső vívódást eredményez, ami végül úgyis megöli a kapcsolatot.
1. Kommunikációs zavarok. Sokan nem hallgatják meg a másikat, csak a saját igazukat fújják. A végén a két fél teljesen elordibál egymás mellett.
2. A párkapcsolat hibás megközelítése. Amikor a felek nem egy csapatot alkotnak, hanem le akarják nyomni egymást, győzni akarnak a vitákban.
Az elveket nem szabad feladni, ezért tartom a legjobb megoldásnak ha főbb elvek a két félnél szinte teljesen megegyeznek, mert akkor a konfliktusok nagy részét már elkerülhetjük.
Problema még a nyilt kommunikáció hiánya, nagyon eltérő személyiség.
Önismeret hiánya, ki vagyok én, milyen társra lenne szükségem, ki elérhető számomra, mi a realitás.Sok sok kapcsolat már azonnali zsákutca és nem is tudunk róla.
Továbbá abból is, hogy a párkapcsolathoz nincsenek előzetes tanulmányaink, nincsen előzetes felkészítés pároknak, hogy majd mire figyeljenek, hogyan oldjanak meg meredek helyzeteket. Tanácsadásra vagy egyéb szakemberhez is akkor fordulnak már csak mikor szinte menthetetlen az egész.
1.: A pénz hiánya.
2.: Sok nő nem képes felfogni, hogy a férfiak 99%-a soha nem akar felséget vagy élettársat, a férfinak szerető kell.
3.: Puja. A férfiak 99%-a soha nem akar. De a nők rájuk erőltetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!