Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miből fakad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miből fakad a legtöbb párkapcsolati probléma?

Figyelt kérdés
Szerintem az elveinkhez, javainkhoz való ragaszkodásból. Abból, hogy egyik fél nem akar engedni a másik félnek és ez a legbékésebb kapcsolatokban is gyakran előfordul. Ti hogy látjátok?

2019. ápr. 16. 07:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
idő,pénz,szex hiány
2019. ápr. 16. 07:51
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az ember hibáiból. Senki sem tökéletes, épp ezért egy kapcsolatban szinte minden apró rossz szokás, berögződés kijön. Ezeket kezelni,illetve fejlődni belőlük már komoly "művészet". Sokan csak egy szakítás hatására képesek valódi tanulságot levonni (még többen talán akkor sem).

Nagyon nehéz meghúzni a vonalat, hogy mi az a változás, ami még nem mond ellent a természetünknek, nem veszítjük el önmagunkat tőle. Mi az a fejlődés, amire képesek vagyunk, és mi az, ami csak belső vívódást eredményez, ami végül úgyis megöli a kapcsolatot.

2019. ápr. 16. 08:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Kommunikációs zavarok. Sokan nem hallgatják meg a másikat, csak a saját igazukat fújják. A végén a két fél teljesen elordibál egymás mellett.

2. A párkapcsolat hibás megközelítése. Amikor a felek nem egy csapatot alkotnak, hanem le akarják nyomni egymást, győzni akarnak a vitákban.

2019. ápr. 16. 08:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Mit értesz elveinkhez való ragaszkodás alatt? Nekem elvem, hogy nem bocsátok meg semmilyen szintű hűtlenséget, és én sem vagyok hűtlen. Ha megcsal, vagy más nőkkel írogat, akkor nem azért megy tönkre a kapcsolat mert én ragaszkodom az elveimhez. Ugyanez a kérdés a becsülettel. Ha kiderül, hogy sumák, adócsaló, nem őszinte stb akkor az elveimhez ragaszkodom, nem hozzá. Ha olyan vallási, politikai nézetei vannak amik számomra elfogadhatatlanok, össze sem jövünk. Szerintem az elvekhez való ragaszkodás fontos dolog és az érett személyiség fokmérője. Ámde ha ez alatt mást értettél, akkor megkövetlek és kérlek, magyarázd el részletesebben.
2019. ápr. 16. 08:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Igazad van 4-es nagyon hülyén írtam. Az elveinket feladni valakiért nagyon nem hasznos dolog. Inkább azt akartam írni, hogy az akaratunk ráerőltetése a másikra. Nem tartani tiszteletben amit a másik ember szeretne és mindig arra töredni hogy nekünk legyen igazunk
2019. ápr. 16. 09:02
 6/14 anonim ***** válasza:

Az elveket nem szabad feladni, ezért tartom a legjobb megoldásnak ha főbb elvek a két félnél szinte teljesen megegyeznek, mert akkor a konfliktusok nagy részét már elkerülhetjük.

Problema még a nyilt kommunikáció hiánya, nagyon eltérő személyiség.

2019. ápr. 16. 09:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Önismeret hiánya, ki vagyok én, milyen társra lenne szükségem, ki elérhető számomra, mi a realitás.Sok sok kapcsolat már azonnali zsákutca és nem is tudunk róla.

Továbbá abból is, hogy a párkapcsolathoz nincsenek előzetes tanulmányaink, nincsen előzetes felkészítés pároknak, hogy majd mire figyeljenek, hogyan oldjanak meg meredek helyzeteket. Tanácsadásra vagy egyéb szakemberhez is akkor fordulnak már csak mikor szinte menthetetlen az egész.

2019. ápr. 16. 09:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Rossz önkritika és énkép, nagy elvárások és önzőség.
2019. ápr. 16. 09:56
 9/14 anonim ***** válasza:
15%

1.: A pénz hiánya.

2.: Sok nő nem képes felfogni, hogy a férfiak 99%-a soha nem akar felséget vagy élettársat, a férfinak szerető kell.

3.: Puja. A férfiak 99%-a soha nem akar. De a nők rájuk erőltetik.

2019. ápr. 16. 10:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Neked van egyáltalán valakid? Én mindig figyelek rá, magam elé helyezem, csak vissza nem jön annyi figyelem/erőfeszítés. Nők...
2019. ápr. 16. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!