Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye vagy a pasim értetlen?
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal,nagy a szerelem.De mint ahogy a többségnél,nálunk is előfordulnak problémák.Nem szerettem sohasem,hogy ha az aktuális barátom csak úgy,mert épp gondol egyet és alámnyúl,megfogja a mellem,letapiz.Egyszerűen kiráz már ettől a hideg.Nem tudom normálisan megmagyarázni,hogy miért viszolygok ettől elvégre ezt leszámítva szexuális téren köszönöm,jól vagyok,jól teljesítek.A Kedves ezt meg vagy nem érti,vagy nem akarja érteni,vagy nem tudom,de folyamatosan csinálja.Ha rászólok szépen,eltolom a kezét,nem hagyja abba.Ha rászólok már csúnyán,akkor persze sértődés lesz.Amikor látja,hogy ideges kezdek lenni emiatt,még direkt heccel vele.Rossz érzés,pláne amikor direkt csinálja,hogy idegesítsen(elmondása szerint,mert nem érti,hogy ez miért olyan nagy baj).Ilyenkor majdhogynem már émelygek tőle.Én nem egy k.rva vagyok vagy egy db hús,hogy csak úgy letapizzon negyedóránként...Az meg már csak tetézi,hogy van,hogy ha beszélünk vagy mutatni akarok neki valamit,még csak nem is figyel oda rám,hanem a melleimet tanulmányozza elmélyült tekintettel.Marhára idegesít és legfőképpen bánt,hogy nem veszi figyelembe,hogy ez nekem rossz érzés.Elmondtam már neki szépen nyugodtan,hogy nem szeretem az ilyen spontán letapizásokat.Tegnap emiatt vitáztunk,én mondtam neki,hogy ha így folytatja,még a szextől is elmegy a kedvem(amúgy tényleg le tud lombozni ez a folyamatos tapizás).Erre meg ő azt mondta,hogy ő meg majd szépen meg fogja unni,hogy miaz hogy nem engedem hogy hozzámérjen.
Én fújom fel?:S
szerintem ez egy átlagos férfi viselkedés, talán nem volt része ezekben a dolgokban. miért nam hagyod nek, hogy élvezze? a szerelem az önfeláldozásról is szól.
L/21
*miért nem hagyod neki
bocsi, késő van
Igen,tudom,inkább örülnöm kéne,hogy ennyire tetszek a pasimnak,blabla... De vegyétek figyelembe,kedves hozzászólók,hogy ez nekem rossz érzés...viszolygok tőle.Próbáltam hagyni,de rossz.Érti?:)
De azért köszi a választ:)
Értem a problémát, de ugyan akkor mégsem!
Mármint oké hogy ettől te viszolyogsz stb...
De ha 2ember szereti egymást szerintem teljesen normális hogy testi érintkezés nem csak szexnél van !
Ha épp nincs szex a 2 fél mint egy rideg kő ugy legyen egymás melett?
Lehet én nem írtam érthetően...Van,hogy egyszerűen nem figyel rám,mert őt épp a tapizásom köti le.
És igen,igazad van,teljesen normális a testi érintkezés ágyon kívül is szerelmesek között,de nem negyedóránként,nem azért,hogy a másokat idegesítsük és ne csak mindig a cicim,meg a p.ncim érdekelje,hanem hogy esetleg csak simán átölelhetne.Csak úgy.Az érzés kedvéért,hogy a karjaiban tarthat.
bocsánat: *másikat
:)
én értem mi a baj, és én se szeretem.
Ha szeretkezünk, evidens a tapi, meg egy szenvedélyesebb csóknál is.
De amikor minden bevezető nélkül egyszercsak alám nyúl- tehát nem kompetens és helyzethez illő , amit tesz- , akkor az zavaró. ennyi a történet, és szerintem tök érthető.
vááá a férfiak egyik legnagyobb hibája. de sikerült már fordítva elérnem. nagyon hmm hogy is mondjam testiségközpontú időszakomban én is rányúltam a srácra gyakran, ő se nagyon szeretett érte:P szóval ez nem női hiszti, csak nőkkel csinálják meg leggyakrabban.
a barátod rettenetesen éretlen. és ha ennyit nem képes felfogni, akkor mi lesz később?? ettől még nem szakít az ember, de ehhez hasonlók miatt fogod kidobni. Addig meg nyugodtan mondd meg neki, hogy nő vagy, érző ember nem guminő, ha ez kell neki akkor fújjon fel magának egyet. az én párom is néha spontán letapiz, de közben tökéletesen kompenzál boci-bocsi szemekkel és a "de annyira szépek" szöveggel:D így már nem is olyan rossz a dolog:P
Nálam is vannak olyan szituációk, amikor egyszerűen idegesít, ha a párom hozzámér. Pl.főzés vagy mosogatás közben, sminkelésnél, ha a hajamat szárítom van, hogy odajön, és hátulról átölel. Ilyenkor mindig arrébblökdösöm, de van, hogy magától kap észbe és elsomfordál, mert ugyebár már jó párszor elmondtam neki, hogy ez engem zavar.
A barátod elég gyerekes, ha megsértődik emiatt. Ha már tényleg szépen elmagyaráztad neki, hogy mi a véleményed erről a dologról és ő még mindig nem érti, akkor vagy nagyon élvezi, hogy bosszanthat téged, vagy nagyon önző, és csak a saját élvezete érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!