Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves nő vagyok.3éve élünk együtt párommal. Heti egy együtt lét. Van ki hasonló problémával küzd?
Figyelt kérdés
Kezdetekben sem igen volt több. Azt gondolom alacsonyabb a libidója. Ami bántó ha finoman elő hozom a témát "fehér májunak" nevez. Nem igényem heti 5x..de a heti 1.az is kizárólag adott napon.. Nekem frusztráló. Neki a szex inkább kötelesség. 🙂 Csalásra nem gondolok. Semmi jel nem utal arra. Hasonló problémákkal küzd valaki? Van erre megoldás?2019. máj. 15. 07:17
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. 🙂 Korrekt intelligens válaszokat kaptam. Valószínűleg én voltam tényleg köröm. 🙂 Ellenére naiv hogy x. Idővel majd változik. Nem így történt. Persze egy kapcsolat alapja ha szilárd nem múlhat egy ilyen eltérő "másságon". Meg hát én is öregszem. 🙂 Majd jön nálam is bizonyára az mikor nem lesz jelentősége. Addig meg.. Ki tudja. 🙂 Köszönöm még egyszer!
2019. máj. 15. 16:14
12/12 A kérdező kommentje:
Javítom. Naiv. 🙂 Most olvastam vissza. Elirtam. Bocsánat. Tehát én voltam naiv. Így helyes a kezdő mondatom. 🙂
2019. máj. 15. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!