Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tapintatosan lepattintani a kövér nőket?
A kérdés férfiakhoz szól.
Sportos, értelmes 30-as férfi vagyok.
Hébe-hóba vékony sportos nők is kezdeményeznek, amivel nincs is gond ma már, viszont kövérebb nők sokkal gyakrabban.
Volt régebben túlsúlyos barátnőm többször is, de soha többé: nincs szükségem lusta, önsajnáltató, önbizalomhiányos nőkre.
ezért vmi praktika kéne, amivel nem megbántva őket le tudom koptatni az ilyen nőket.
Aki olyanok ír, defektesnek látszol, gyanítom, szintén kövér nő lehet, úgy látom, nőként még erre a kérdésre normális nem sértett választ adni. Azt se értem, miért tesznek hozzák a történethez meg képzelnek bele dolgokat.
A nők többsége borzasztóan komplexusos és gyerekes, ezért óvatosan de határozottan meg kell nekik mondani, hogy bocs, nem vagytok az eseteim.
Egyébként nem tudom, mi az oka, a magyar nők rohadtul nem tudják, hol a helyük. Kövéren sportos férfiaknál kezdeményeznek, 160 cm-esen 185 cm férfit akarnak, szövegértéssel küszködő kamudiplomás nők meg intelligens férfit akarnak. Az agyam eldobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!