Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nők elvárásai miért hasonlóak a vékony nőkéhez?
Én kövér nő vagyok, de sokszor megkapom, mindkét nemtől, hogy azért nincsenek akkora elvárásaim, amiket képtelenség megugrani, mert amúgy adok magamra, szép is az arcom.
Íme ezek:
-valamennyire tetszen az arca, vagy fogjon meg abban valami(megjegyzem: nem Ronaldo-kaliberű arcot várok el, egy mások szerint átlagos arcú férfiban is meg tud fogni a tekintete, a mosolya,stb.)
-tudjunk váltani egymással 4-5 értelmes mondatot
-legyen hasonló jövőkép(igen, egy hosszú távú kapcsolatban nagyon nem mindegy, hogy valaki teng-leng a nagy világban, de fixdugópartner van vagy valakinek vannak tervek a családalapításra nézve)
-legyen valami, ami érdekli őt(a szex vagy tévézés nekem nem hobbi. mondjuk a modellezés nekem unalmas és drága, de legalább csinál aktívan valamit és már az is jó)
-ha elégedetlen a jelenlegi helyzetével, tegyen azért, hogy jobb legyen vagy akkor hozza ki a legjobbat a helyzetéből, ha már nem lép semmit se
-ha van valami komolyabb bőrgyógyászati problémája vagy a haja állandóan zsírosodik, korpásodik, stb., amit csak karban tartani tud, de megszűntetni nem, legalább az öltözködésére adjon.
-tudja használni a -ban,-ben,-ba,-be ragokat, ha magyar
-Magyarországon élő magyarként pl. ne írja j-vel a hülyét vagy a papagájt ly-al.
-mivel nincs gyerekem, a páromnak se legyen, az első gyerekmnek együtt szeretnék örülni a párommal(általában ez nem jön össze, ha a másik félnek ez legalább a 2.)
Tessék, lehet lepontozni!
Ne vetítsél. Itt egy olyan kérdést nem olvastam, ahol a kövér nő leírja, hogy miért nem kell a pasiknak, mind szemét, bezzeg ő nem b..szná át úgy, mint egy 10/10-es csaj, blabla.
Na de hogy olyat olvastam-e, hogy a csúnya, vagy átlagos pasik itt nyivákolnak, hogy nekik miért nem lehet szép barátnőjük és ők beteg hűségesek? Aha, naponta hatszor, legalább.
Szóval nem kell a duma a kövér nőkről. Na meg te mit nevezel annak? Az ötven kiló felettieket? Vagy a tényleg nagydarab 80-tól kezdődőeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!