Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyannal, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyannal, aki nem csókolózik, mert nem igénye és változni se hajlandó?

Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 17:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet elfogadni, hogy úgy szeretkezünk, hogy meg se csókol..
2019. máj. 12. 18:00
 12/24 A kérdező kommentje:
Az előjáték az hogy én kényeztetem őt, ő meg hozzám se ér.. Hiába kérem
2019. máj. 12. 18:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem járnék,olyannal meg főleg nem, aki hozzám sem ér, csak elvár dolgokat minden viszonzás nélkül.
2019. máj. 12. 18:11
 14/24 anonim ***** válasza:
3%

Menj fogorvoshoz. Gondolom nem meri megmondani,h budos a szad . A fogkotol is lehet budos meg a lukas fogak is.

Na meg utana is alap a napi tobb fogmosas.

Meg sok mastol is lehet budos aszad.

Ezt a dolgot is vedd figyelembe.

2019. máj. 12. 18:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Erősen defektes emberek nem érdekelnek.
2019. máj. 12. 18:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Egyik kapcsolatában se csókolózott.. Nem büdös a szám, ápolt vagyok...
2019. máj. 12. 18:52
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

En is ilyen vagyok, utalok csokolozni-ergo sosem csokolozom a ferjemmel( massal sem). Egyszeruen rettegek mindenfele bacitol, fertizestol, kaja mittomen es mindezt ugy h a ferjemnek meg reggel sem budos a szaja-tehat meg roses elmenyem sem volt vagy ilyesmi.

O pedig ezt total elfogadtabes boldogan elunk- ha neked ez ennyire fontos akkor keress olyat aki szeret csokolozni.

2019. máj. 12. 19:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Én meg baxni nem akarok. Sakkozni tudsz? Remekül ellennénk.
2019. máj. 12. 19:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Párom kicsit hasonló. Ha nem is soha, de hétköznapi helyzetekben nagyon ritkán, eszébe sem jutna. Csak szájrapuszi. Valamiért a csók nála a szex-szel van szoros összeköttetésben, ezért nem szokott, csak akkor. Ha egyáltalán nem csókolna meg, lennék-e vele? Jó kérdés. Feltételezzük, hogy ezen kívül mindenben passzolunk. Ha puszit adna szájra-arcra, és ki tudná valahogy egyértelműen mutatni emellett is a szerelmét, akkor igen, nehezen, de el tudnám fogadni.

Lehet, csak más a szeretetnyelvetek. Kérdező, ha neked ez központi kérdés, akkor egyszerűen keress olyan párt, akinek ez szintén fontos.

2019. máj. 12. 21:38
 20/24 Clay Morrow ***** válasza:
Kizárt.
2019. máj. 12. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!