Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatod, ami lehúzott?
Figyelt kérdés
Volt már olyan kapcsolatod, amiben amellett, hogy nem érezted jól magad, még vissza is tartott a fejlődésben? Volt, hogy a párod, ahelyett, hogy motivált volna, inkább a gyengédségeidet erősítette?2019. máj. 12. 10:19
11/13 anonim válasza:
Weöres Sándor: A célról
Mit bánom én, hogy érdemes,
vagy céltalan a dolgom?
patak vagyok: kérdjem-e, hogy
habomat hova hordom?
Harcolok: nem tudom, kiért
és nem tudom ki ellen.
Nem kell ismernem célomat,
mert célom ismer engem.
Egyébként meg a vitorlás példád pocsék volt. Ne a kapitalista frázisokból indulj ki!
12/13 anonim válasza:
Majd a szátokba és seggetekbe fúrom!
Catullus
Attól, hogy versbe van szedve, nem lesz igaz.
13/13 anonim válasza:
#9 a divat a nőknek azt sugallja, hogy motiváció, és fejlődés kell. A közgáz diploma mellé kell a törtető férfi, aki sokat tesz azért, hogy a nőnek SUV-ot vehessen, menőbb helyekre vigye velneszelni, menő ruhákra adjon pénzt, és jól mutat facebookon és instán, és az összehozott nagy esküvőről készült profi képek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!